آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۸۷۴

«زنگ تفریح» به جشنواره «فروزن» سان‌فرانسیسکو می‌رود

فیلم کوتاه «زنگ تفریح» به کارگردانی نوید نیکخواه آزاد به بخش مسابقه آثار کوتاه داستانی پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «فروزن» سانفرانسیسکو در آمریکا راه یافت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جشنواره بین‌المللی «فروزن» سان‌فرانسیسکو «San Francisco Frozen Film Festival» فهرست فیلم‌های حاضر در بخش مسابقه آثار کوتاه داستانی خود را به طور رسمی اعلام کرد و فیلم کوتاه «زنگ تفریح» به کارگردانی نوید نیکخواه آزاد از ایران در این بخش برای جوایز اصلی جشنواره به رقابت می‌پردازد.

جشنواره بین‌المللی «فروزن» سان‌فرانسیسکو (SFFFF) نهادی غیرانتفاعی است که در سال ۱۳۸۵ اغاز به کرد و هدف آن ایجاد فضایی برای آثار فیلمسازان مستقل، فیلمسازانی که در آثار خود به مسائل اخلاقی می‌پردازند، جوانان و هنرمندان مناطق محروم اعلام شده است تا گرد هم آیند و آثار خود را برای انبوهی از مخاطبان سینما به نمایش بگذارند.

«زنگ تفریح» برگرفته از ماجرای «دختر آبی» است و قصه یک دختر دبیرستانیِ یاغی را روایت می‌کند که می‌خواهد در طول زنگ تفریح و با کمکِ سه دوست خود مخفیانه از مدرسه خارج شود و برای تماشای مسابقه فوتبال تیم مورد علاقه‌اش به ورزشگاه آزادی برود.


موژان کردی، ریحانه نبی‌یان، نیلوفر شکوهی‌نیا و غزل خلیلی بازیگران این فیلم کوتاه هستند.

این فیلم کوتاه به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی نوید نیکخواه آزاد تولید شده و محصول «شمید فیلم» است.

پخش جهانی «زنگ تفریح» برعهده شرکت اسپانیایی «FeelSales» است.

پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «فروزن» سان فرانسیسکو «San Francisco Frozen Film Festival» در این دوره به علت پاندمی کرونا از ۲۷-۲۱ تیر (۱۸-۱۴ جولای) به صورت مجازی برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار