آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۰۸۱
در دانشگاه محقق اردبیلی؛

فناوران اردبیلی به تولید انبوه هسته سیب زمینی دست یافتند

فناوران اردبیلی مستقر در مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی توانستند به تولید انبوه هسته سیب زمینی با استفاده از تکنولوژی کشت بافت گیاهی دست یابند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تولید انبوه هسته سیب زمینی با استفاده از تکنولوژی کشت بافت گیاهی در مرکز نوآوری و رشد واحد‌های فناوری دانشگاه محقق اردبیلی صورت گرفت.

این محصول در شرکت آرتا زرینه کشت آریا مستقر در مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی تولید شده است. محققان این شرکت توانسته اند به تکثیر انبوه گیاهچه‌های ارقام مختلف سیب زمینی و تولید بذر هسته این گیاه دست یابند.

بذر تولید شده سیب زمینی در کلاس مینی تیوبر است و به گلخانه‌های اصفهان و اردبیل ارسال می‌شود. این شرکت سایر کلاس‌های بذری سیب زمینی را در مزارع مختلف تولید می‌کند و غده تولید شده در اختیار سیب زمینی کاران قرار گرفته است.

در حال حاضر ظرفیت تولید غده بذری مینی ¬تیوبر این شرکت سالانه در حدود ۲۸۰ هزار غده می ¬باشد و این مقدار تا آخر سال ۱۴۰۰ به ۴۰۰ هزار غده و در سال ۱۴۰۱ به ۶۰۰ هزار غده خواهد رسید.

گفتنی است، استان اردبیل یکی از قطب‌های تولید سیب زمینی در کشور است و از لحاظ اقلیمی سازگاری برای تولید این گیاه خوراکی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار