آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۴۰۶
امروز انجام شد؛

مرحله دوم عملیات نصر المبین/ موفقیت جدید ارتش یمن در استان البیضاء

مرحله دوم عملیات نصرالمبین توسط نیرو‌های ارتش یمن امروز انجام شد و طی آن مناطقی از استان البیضاء از یوغ عناصر تکفیری پاکسازی شد.

یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های ارتش یمن امروز اعلام کرد که نیرو‌های این کشور موفقیت‌های میدانی جدیدی در استان البیضاء در مرکز یمن کسب کردند.

به گزارش المسیره، نیرو‌های ارتش یمن مرحله دوم عملیات نصر المبین را انجام دادند، عملیاتی که مبتنی بر مبارزه با عناصر تکفیری بود. در مرحله دوم این نبرد، مناطق نعمان و ناطع از یوغ تکفیری‌ها آزاد شد و خسارت بسیاری به آن‌ها وارد شد.

در این نبرد صد‌ها مزدور و عناصر تکفیری به هلاکت رسیدند یا زخمی شدند. نیرو‌های ارتش یمن به عملیات خود علیه مزدوران و تکفیری‌ها در استان البیضاء و آزادسازی تمام مناطق این استان ادامه خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار