کد خبر:۹۵۲۶۲۸

هشدار کارشناسان: احتمال جهش بیشتر ویروس کرونا وجود دارد

گروه مشاوره علمی دولت انگلیس هشدار داد: گونه جدید ویروس کرونا می تواند از هر سه نفر یک نفر را به کشتن دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تارنمای انگلیسی ولز آنلاین نوشت: احتمال جهش بیشتر ویروس کرونا- همان طوری که اکنون در انگلیس به وقوع پیوسته وجود دارد.

گروه مشاوره علمی اضطراری موسوم به «سیج» در گزارش خود نوشت انواع جدید ویروس کرونا می‌تواند مانند نشانگان تنفسی «مِرس» عمل کرده و باعث مرگ ۳۵ درصد از افراد مبتلا شود.

ولزآنلاین به نقل از تارنمای انگلیسی میرور افزود: سیج هشدار داد جهش ویروس می‌تواند با سرایت گسترده‌تر آن رخ دهد و می‌تواند به گونه‌ای تغییر کنند که باعث دور زدن همه واکسن‌های کنونی شود و تاثیر واکسن‌ها را از بین ببرد هر چند که این امر ممکن است بسیار بعید باشد.

این اتفاق باعث می‌شود که باز هم محدودیت‌های سخت‌تر و قرنطینه شدیدتر اعمال شود و ضربه مهلک دیگری را بر پیکر اقتصاد وارد خواهد کرد.

دانشمندان می‌گویند ویروس جدید اگر با نوع بتای آفریقای جنوبی و ویروس‌های جهش یافته نوع آلفا و بتا ترکیب شود، می‌تواند در مقابل واکسن‌ها مقاومت کند.

فیلیپ وایتفورد رئیس گروه پارلمانی مسئول در زمینه ویروس کرونا از از مسولان خواست به این گزارش هشدارآمیز سیج توجه نشان دهند.

این مطلب تحت عنوان «واکسن‌ها تا چه موقع ما را در برابر کووید-۱۹ محافظت می‌کنند» توسط ویروس شناسان و اپیدمیولوژیست‌های دانشگاه امپریال کالج لندن، دانشگاه بیرمنگام و پاپلیس هلس انگلیس به نگارش در آمده است.

انگلیس از واکسن‌های آسترازنکا، فایزر-بیون تک و مدرنا استفاده می‌کند و برنامه واکسیناسیون گسترده این کشور از دسامبر ۲۰۲۰ شروع شده است.

آمار تارنمای ریل ورلد نشان داد که واکسن‌های می‌تواند تا ۹۵ درصد قدرت محافظت داشته باشند و در برابر ویروس آلفا موثر‌تر هستند هر چند که توانایی آن در برابر انتقال بیشتر کمتر بوده است.

به گفته دانشمندان انتظار می‌رود میزان تاثیر واکسن‌ها برای بیماری‌های شدید بالا باشد، اما تاثیر آن در مقابل بیماری یا عفونت ضعیف می‌تواند سالانه کاهش یابد.

شمار مبتلایان به کرونا از مرز ۱۹۸ میلیون نفر گذشته و این ویروس تاکنون ۴ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۱۲۴ نفر را به کشتن داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار