کد خبر:۹۵۴۶۲۵
در اختتامیه جشنواره نانو و رسانه؛

سرکار: بسیاری از برنامه‌های صادراتی ستاد نانو با بودجه کنونی قطع شده است

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با گلایه از بودجه فعلی این ستاد گفت: بسیاری از برنامه‌های صادراتی ما که می‌توانستیم به واسطه آن‌ها از شرکت‌ها حمایت کنیم متاسفانه با این بودجه قطع شد.

سعید سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در اختتامیه جشنواره نانو و رسانه که هم‌اکنون به صورت مجازی درحال برگزاری است، گفت: رسانه اگر بخواهد بحث علم و فناوری را که یک ادبیات پیشرفته است، به زبان ساده برای مردم بیان کند، به تخصص و هنر نیاز است لذا اردو‌ها و کارگاه‌های آموزشی را پیش‌بینی کردیم که اصحاب رسانه در این زمینه تبحر پیدا کنند و خوشبختانه این امر محقق شد.


سرکار ادامه داد: سطح آگاهی ملت ایران نسبت به فناوری نانو از سطح آگاهی مردم بسیاری از کشور‌های پیشرفته بالاتر است و درحال حاضر به این فناوری اعتماد دارند همچنین مردم در توسعه این فناوری با ما همگام هستند.


دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با بیان اینکه مردم بازار اصلی فروش محصولات هستند، اظهار داشت: برای معرفی محصولات مبتنی بر فناوری نانو مردم باید از مزایای آن اطلاع داشته باشند تا بدانند درمقابل پول هزینه شده چه دریافت می‌کنند.


وی بیان کرد: در آغاز فعالیت فناوری نانو (حدود ۱۸ سال قبل) شاید کمتر از ۱۰ استاد و متخصص با این حوزه آشنا بودند، اما خوشبختانه حال حدود ۳۵ هزار متخصص، دانشجو و استاد این حوزه را می‌شناسند و به صورت علمی و تخصصی در این حوزه کار می‌کنند.


سرکار در پاسخ به این سوال که جشنواره نانو و رسانه چطور پیشرفت کرده است، تصریح کرد: سال اول برگزاری این جشنواره تجربه آنچنانی نداشتیم، اما در این سال‌ها رسانه‌ها استقبال کردند و فضای رقابتی سالم ایجاد شد. همچنین معیار‌های کمی و کیفی جشنواره را ارتقا دادیم و حال به شاخصه‌هایی روشن و شفاف رسیدیم که فعالان عرصه رسانه به واسطه آن‌ها قضاوت می‌شوند.


دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو از نصف شدن بودجه ستاد نانو از سه سال گذشته تاکنون گلایه کرد و افزود: ما هشدار دادیم که این اتفاق که از آن بعنوان ترور فناروی نانو در کشور یاد می‌کنیم حرکت ما و ستاد و نانو را کند کرده است. درحال حاضر از نظر علمی در جایگاه چهارم دنیا هستیم، اما با این بودجه قدری برنامه‌های ما با مشکل مواجه شدند و بنیه علمی کشور درحال صدمه خوردن است.


وی با بیان اینکه بودجه ستاد نانو باید ۳۰۰ میلیارد تومان می‌بود، اما حال یک سوم آن است، ادامه داد: بسیاری از برنامه‌های صادراتی ما که می‌توانستیم به واسطه آن‌ها از شرکت‌ها حمایت کنیم متاسفانه با این بودجه قطع شد و حال شرایط بحرانی است. اگر به این مسئله نپردازیم در چند سال آینده دیگر اثری از ایران بین کشور‌های پیشگام حوزه فناوری نانو نخواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار