آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۵۲۴۲

فاطمه مورچل: آمریکا و خلیلزاد به ما خیانت کردند

معاون سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان گفت که آمریکا و نماینده ویژه این کشور با منحرف کردن روند صلح افغانستان به این کشور خیانت کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «فاطمه مورچل» معاون سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان در واکنش به اظهارات «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان درباره شرایط کنونی این کشور گفت: آمریکا و تو مذاکرات را منحرف کردید و در واقع به افغانستان خیانت کردید.

خلیلزاد اخیراً در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در واکنش به پرسش خبرنگار مبنی بر اینکه آیا درصورت سقوط کابل توسط طالبان، آمریکا مداخله خواهد کرد، با خودداری از پاسخ در این باره گفته بود: «این‌ها پرسش‌های انتزاعی است».

مورچل افزود که این پرسش‌‎ها انتزاعی نیست و با انتقاد از توافق صلح آمریکا با طالبان و به حاشیه راندن دولت در روند مذاکرات تصریح کرد: شما مسئول وضعیت کنونی افغانستان هستید.

پیش از این نیز رئیس جمهور افغانستان با انتقاد از اعطای امتیازات گسترده به طالبان در مذاکرات آمریکا با این گروه گفته بود که در پی فشار‌های آمریکا مجبور به آزادی بیش از ۵ هزار زندانی طالبان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار