کد خبر:۹۵۵۳۸۸
براساس جدول جهانی همه گیری کووید ۱۹،

بیشترین تلفات کرونا در کدام کشورهای جهان بوده است؟ + جدول

مجموع مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۰۴ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۶۸۲ نفر رسیده، مرگ چهار میلیون و ۳۲۷ هزار و ۹۶ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۱۸۳ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۵۳۱ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس آمار‌های جهانی، آمریکا با بیش از ۳۶.۸ میلیون مبتلا و بیش از ۶۳۴ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۲ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۰.۲ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشور‌های برزیل با بیش از ۵۶۴ هزار و هند با بیش از ۴۲۹ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ آمریکا ۳۶,۸۹۲,۲۱۵ ۶۳۴,۶۶۲
۲ هند ۳۲,۰۳۶,۵۱۱ ۴۲۹,۱۸۳
۳ برزیل ۲۰,۲۱۳,۳۸۸ ۵۶۴,۸۹۰
۴ روسیه ۶,۴۹۱,۲۸۸ ۱۶۶,۴۴۲
۵ فرانسه ۶,۳۳۹,۵۰۹ ۱۱۲,۳۵۶
۶ انگلیس ۶,۱۱۷,۵۴۰ ۱۳۰,۵۰۳
۷ ترکیه ۵,۹۶۸,۸۶۸ ۵۲,۴۳۷
۸ آرژانتین ۵,۰۴۱,۴۸۷ ۱۰۸,۱۶۵
۹ کلمبیا ۴,۸۴۶,۹۵۵ ۱۲۲,۷۶۸
۱۰ اسپانیا ۴,۶۴۳,۴۵۰ ۸۲,۲۲۷


براساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۱۶۶ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشور‌های اروپایی داشته و پس از انگلیس با بیش از ۱۳۰ قربانی از این حیث در جایگاه دوم کشور‌های اروپایی قرار دارد.

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۳۲ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون نفر عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های روسیه، فرانسه، انگلیس، ترکیه، آرژانتین، کلمبیا، اسپانیا، ایتالیا، ایران، آلمان، اندونزی، مکزیک، لهستان، آفریقای جنوبی، اوکراین، پرو، هلند، عراق، جمهوری چک، فیلیپین، شیلی، کانادا، بنگلادش، مالزی، بلژیک، سوئد، رومانی، پاکستان و ژاپن نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار