آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۶۸۲۴

سرنوشت منابع بانک مرکزی افغانستان در آمریکا چه می‌شود؟

رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام آگاه گزارش داد طالبان به منابع بانک مرکزی افغانستان در آمریکا دسترسی نخواهد داشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک مقام آمریکایی گفته طالبان به منابع بانک مرکزی افغانستان در آمریکا دسترسی نخواهد داشت.

پایگاه آکسیوس که این خبر را به نقل از مقام آمریکایی گزارش داده نوشته بانک مرکزی افغانستان تا ماه آوریل ۹.۴ میلیارد دلار ذخیره ارزی در خارج از کشور داشته است.

رسانه آمریکایی نوشته نگرانی ناظران بین‌المللی این است که طالبان در صورت دسترسی به منابع ارزی افغانستان با آن‌ها چه خواهد کرد.

یک منابع مطلع به پایگاه آکسیوس گفت: «بخش اعظم دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان در حال حاضر داخل این کشور نیستند.»

بانک مرکزی کشور‌ها معمولاً دارایی‌هایشان را در قالب طلا یا ارز‌های رایجی مانند دلار آمریکا نگهداری می‌کنند.

مقام آمریکایی به آکسیوس گفت: «هر دارایی بانک مرکزی دولت افغانستان که در آمریکا نگهداری می‌شود در دسترس طالبان قرار نخواهد گرفت.»

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد. این در حالی است که طی هفته‌های اخیر طالبان موفق به پیشروی در افغانستان و تصرف شهر‌های مهم این کشور شد. گروه طالبان روز یکشنبه وارد کابل شد و دولت اشرف غنی در افغانستان سقوط کرد.

ایالات متحده و دیگر کشور‌های عضو ناتو در سال ۲۰۰۱ در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر همان سال در آمریکا، به افغانستان حمله نظامی کردند و از آن زمان، حضور نظامی و اشغالگری آن‌ها در افغانستان ادامه داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار