کد خبر:۹۵۸۶۱۷
در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم؛

رحیمی: زلفی‌گل برنامه مشخصی برای تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارد

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس با اشاره به شخصیت علمی و انقلابی وزیر پیشنهادی علوم گفت: آقای زلفی‌گل برنامه مشخصی برای اجرای روش‌های آموزشی جدید، به کارگیری اساتید انقلابی و تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارد.

رحیمی:زلفی گل برنامه مشخصی برای تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهزاد رحیمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در موافقت با برنامه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تبریک هفته دولت و تشکر از اصحاب رسانه برای اطلاع رسانی برنامه‌های وزرای پیشنهادی، گفت: مخالفان آقای زلفی گل اذعان داشتند که وی در دانشگاه همدان فعالیت داشته است. این موضوع جفایی است که در حق دانشگاه‌های مراکز استان‌ها می‌شود، مدیریت ۸ ساله این دانشگاه کمتر از اداره یک وزارتخانه نیست، ما انتظار داریم که مدیران از مناطق مختلف معرفی شوند، زیرا انتخاب وزرا از میان چهره‌های شناخته شده در حق این افراد جفا می‌کند.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی افزود: مخالفان همچنین در اظهارات خود گفتند که آقای زلفی گل در رشته خاصی تخصص دارد که مرجعیت علمی ندارد، این افراد باید توضیح دهند که مرجعیت علمی را چگونه تحلیل یا تفسیر کردند، همچنین اعلام کردند که این مدل از وزارت را نمی‌پسندند در صورتی که می‌توان مدلی جز استفاده از ظرفیت‌های استاد تمام، بسیجی و دارای تجربه و تخصص را متصور شد.

وی با اشاره به ملاک و معیار‌های وزرای در تراز انقلاب اسلامی، گفت: شخصیت آقای زلفی گل در همین چارچوب نظامی شکل گرفته، وی دوره نوجوانی را از جبهه آغاز و در نهایت به مقام جانبازی نائل شده است. وزیر پیشنهادی علوم تمام مراحل تحصیلی خود را در داخل کشور طی کرده و علیرغم پیشنهاد‌های ارائه شده از دانشگاه‌های معتبر جهان در کنار جوانان ایرانی به فعالیت خود ادامه داده است.

رحیمی در ادامه اظهار کرد: حل مشکلات کشور در حوزه‌های مرتبط این وزارتخانه جز با به کارگیری از ظرفیت نخبگان امکان پذیر نیست و وزیر پیشنهادی علوم نقش بی بدیلی می‌تواند در این عرصه ایفا کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: شجاعت و صراحت کلام وزیر پیشنهادی برای این وزارتخانه و اجرای روش‌های آموزشی جدید و همچنین به کارگیری اساتید انقلابی از اهمیت بسیاری برخوردار است، آقای زلفی گل همچنین طرحی برای برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه دارد که این طرح کارآمد می‌تواند عینی و قابل اجرا باشد. با انتخاب این وزیر پیشنهادی نقطه عطفی را در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رقم خواهیم زد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار