علیمحمد سعادتی شهردار منطقه ۱۲ تهران در حاشیه آغاز طرح پزشک خانواده در محله هرندی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به سوالی درباره فعالیت های شهرداری منطقه 12 درباره جمع آوری معتادان اظهار کرد: در سیستم قضایی کشور و پس از صدور دستور مقام قضایی، کارتن خوابهای معتاد متجاهر برای یک دوره ۶ ماهه به کمپهای ترک اعتیاد اجباری منتقل میشوند.
وی تصریح کرد: دوره ۶ ماهه فوق برای یک دوره ۶ ماهه دیگر نیز قابل تمدید است و کارتن خوابهایی که در حال حاضر در میدان شوش و اطراف برخی محلات منطقه ۱۲ شهر تهران مشاهده میشوند معتادان متجاهری هستند که دو دوره نگهداری آنها در کمپهای ترک اعتیاد اجباری به پایان رسیده و در شهر آزاد سازی شدهاند و متاسفانه شاهد صحنه حضور مجدد آنها در سطح محلات هستیم.
شهردار منطقه ۱۲ یادآور شد: در حال حاضر جامعه هدف ما در منطقه ۱۲ گروه سنی افراد زیر ۳۰ سال است که با توجه به شرایط منطقه آسیبی از معضلات اجتماعی متوجه آنها نشود و بر اساس وظیفه اجتماعی که در شهرداری بر عهده داریم موضوع نگهداری، صیانت و ایجاد شرایط مناسب برای افرادی است که خانوادههای شریف و آبرومندی دارند.
وی تاکید کرد: موضوع ساماندهی معتادان متجاهر، مبارزه با موادمخدر و برخورد با قاچاقچیان تکلیف اصلی دستگاههای دیگر مثل ستاد مبارزه با موادمخدر، نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی کشور و ... است.
سعادتی خاطرنشان کرد: شهرداری در یک دستگاه حمایتی محسوب میشود و در این جایگاه فعالیت میکند و در موضوع مبارزه با موادمخدر و ساماندهی معتادان متجاهر در کنار سایر دستگاههای مسئول پای کار میآید.
شهردار منطقه ۱۲ خاطرنشان کرد: قصور وجود آزادانه معتادان متجاهر و تردد آنها در فضای شهر متوجه مجموعهای از نهادها و دستگاههایی است که ضمن عضویت در ستاد هماهنگی مبارزه با موادمخدر، باید در این راستا فعالیت داشته باشند.