آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۱۹۶۷
به همت بسیج دانشجویی فارس صورت گرفت

برگزاری دومین دوره «سروش تشکیلات» در فارس

دومین دوره توانمندسازی سروش تشکیلات در فارس به همت بسیج دانشجویی این استان برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، دومین دوره توانمند سازی دانشجویان بسیجی با عنوان «سروش تشکیلاتی۲» در سراسر استان فارس برگزار شد.

محمد جواد کهندل پور، جانشین بسیج دانشجویی استان فارس در حاشیه این دوره اظهار داشت: در این دوره غیرمتمرکز که به دلیل تعطیلی دانشگاه‌ها در وضعیت کرونایی برای دومین بار اجرا می‌شود، بیش از ۸۰ نفر از رؤسای دانشگاه‌های استان فارس نیز شرکت کردند.

وی، هدف از برگزاری دوره سروش تشکیلات را بررسی راهکار‌های احیا و تقویت تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه‌های استان فارس برشمرد و افزود: در این دوره علاوه بر رؤسای دانشگاه ها، فرماندهان نواحی مقاومت بسیج شهرستان‌ها و اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی در شهرستان‌ها نیز شرکت داشتند.

جانشین بسیج دانشجویی استان فارس با بیان اینکه ابعاد آسیب‌های ناشی از کرونا بسیار گسترده بوده و فقط مسأله آموزش را تحت تأثیر قرار نداده است، گفت: موضوعاتی مثل تضعیف بنیه علمی دانشجویان به ویژه در دروس عملی، عدم ارتباط حضوری تحصیلی و علمی دانشجو با استاد، کمرنگ شدن فعالیت‌های تشکلی در دانشگاه ها، تضعیف رشد شخصیتی و اجتماعی دانشجویان جدید الورود و اثرات منفی روانی ناشی از استفاده بیش از حد فضای مجازی برای دانشجویان و ده‌ها مورد دیگر را می‌توان از تبعات منفی دوران کرونایی برشمرد.

کهندل پور با بیان اینکه دوره توانمندسازی «سروش تشکیلات» به مدت ۳ روز، به صورت غیر متمرکز در ۲۲ شهرستان استان فارس با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از دانشجویان عضو شورا‌های بسیج دانشجویی برگزار شد، اضافه کرد: شرکت کنندگان دراین دوره با راهکار‌های جذب، آموزش، توانمندسازی، بکارگیری و کادرسازی در بسیج دانشجویی آشنا شدند.

وی، حضور فرماندهان نواحی مقاومت بسیج شهرستان‌ها در کنار رؤسای دانشگاه‌ها در دومین دوره سروش تشکیلاتی را نقطه عطفی برای حل مشکلات موجود ناشی از دوران کرونا دانست و تصریح کرد: در این راستا راهکار‌های مؤثری برای پویایی و نشاط دانشگاه در آینده نزدیک ارائه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار