به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز در نامهای به وحیدی، وزیر کشور خواستند تا در انتخاب استاندار البرز دست پدرخواندههای لابی باز را از بین گزینههای مطرح شده استانداری خارج کند و از مدیران جوان بهره بگیرد.
در این نامه آمده است:
در روزهایی که شاهد یکی از بزرگترین چرخشهای حکمرانی در تاریخ ۴۲ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران و تغییر از یک مدل غربگرا، تکنوکرات و بی تفاوت نسبت به آرمانها و فاقد عقلانیت به یک جریان تحول خواه، جوان و حزب اللهی هستیم، نیاز است تا علاوه بر تغییرات بنیادین در روشها و منشهای دولتمردان، چهار هزار مدیر ارشد و سی هزار مدیر میانی در فاصله کوتاهی از شروع دولت، یا تغییر کنند و یا خود را با راهبردها و رویکردهای دولت مردمی و ضدفساد، تطبیق دهند.
حال سوال اصلی آحاد ملت، از دولت جدید این است که؛ کدام مدیران و با چه کارنامه، برنامه و تفکراتی، بناست وظیفه این بازسازی انقلابی و حل مسائل اولویت دار مردم را برعهده بگیرند و ما را به سمت تشکیل دولت اسلامی، به پیش ببرند؟
لذا با توجه به اهمیت مسئله انتخاب استاندار و مطرح شدن بعضی اسامی برای تصدی این مسئولیت خطیر در استان البرز، ضمن ابراز نگرانی از این اتفاقات و در کنار اعتماد به تصمیم دولت و شما برادر عزیز، شاخصهایی را برای این انتخاب، خدمت شما مطرح میکنیم، امیدواریم ضمن عنایت خداوند متعال به این کشور، علاوه بر تحول در آن، شاهد یک انتخاب درست و تحول انقلابی در راس و بدنه مدیران دولتی در استان البرز نیز باشیم، انشاءلله
۱/ سهم خواهی، آفت انقلاب است، از همین رو خواهشمندیم، پدرخواندههای لابی باز را از بین گزینههای مطرح شده خارج کنید و از مدیران جوانی بهره بگیرید که اهل هزینه دادن برای تصمیمات سخت بوده و در مواقع حساس، حساب پست و مقام خود را نکرده باشند.
۲/ دولت مردمی، دولت بازگشت اعتماد ملی است. امیدواریم جوان بودن و داشتن روحیه تحول خواهی، معیار مهم شما برای انتخاب مدیران و علی الخصوص نماینده عالی دولت در استان البرز باشد. چرا که عمل به این امر مهم، هم احساس انسداد را در بدنه مدیریتی از بین میبرد و هم یک ذخیره ارزشمند را از مدیران ارشد، کارکشته و امتحان پس داده، برای آینده در استان البرز فراهم میکند.
۳/ دولتی که بناست نماد تحول باشد، میبایست، درک مشخصی از جریان غیرانقلابی درون نظام داشته باشد. داشتن مواضع انقلابی و روشن، نسبت به جریان غربگرا (حداقل در طول هشت سال گذشته) و عدم فضادهی به مدیران محافظه کار انقلابی نما، میتواند از دیگر عوامل مهم در شکل دهی جریان مدیریتی در کشور و استان البرز باشد. در شرایط فعلی و با وجود مطرح شدن بعضی اسامی با سابقه و کارنامه غیر روشن و صرفا به دنبال مدیریت نه خدمت، روحیه تحول خواهیِ دولت مردمی در استان را کاملا دور از دسترس خواهد کرد.
۴/ نماینده عالی دولتِ عدالت در استان، باید بر روی مسئله مبارزه جدی و نه نمایشی با فساد و مفسد، تأمل کرده و برنامه جدی داشته باشد. البته نباید فاسد نبودن را با ضدِفساد بودن اشتباه گرفت. در بین گزینههای مطروحه، هستند افرادی که در طول این هشت سال، در فضایی ایزوله و بدون هزینه دادن برای نظام، مدیرانی خوب بوده اند و پرونده سفیدی دارند، اما توانسته اند، آن دسته مدیران انقلابی را که در برابر باندهای قدرت و فساد ساکت نبوده و تخریب شدند را پشت سر بگذارند و جایی برای خود در بین گزینههای تصدی این مسئولیت بیابند.
۵/ استفاده از یک شخصیت تک بعدی (صرفا علمی و یا اقتصادی و...) به صلاح نیست، چرا که کارکرد اصلی برای تصدی سِمت استانداری، انقلابی بودن با رویکرد چند وجهی (سیاسی و مدیریتی و نگاه کلان نسبت به انقلاب) است و بهتر است از افرادی که دارای شناسنامه سیاسی شفاف، مواضع انقلابی در بزنگاهها و قدرت تعامل مناسب با بدنه جوان و انقلابی استان باشند، استفاده نمود. در کنار همه اینها فهم مناسب نسبت به مسئله حکمرانی، روحیه نقدپذیری و داشتن رویکرد تخصصی در اداره استان، نیز حائز اهمیت است.
۶/ بحث ما، صرفا بر روی مسئله انتخاب استاندار و یا تغییر چند مدیر ارشد و میانی در استان نیست، بحث اصلی بر سر استانی است که نشان داد میتوان در مرکز کشور بود، اما محروم ماند. استانی که بیشتر از عجیب بودن، غریب است و به دلیل وجود سایه پایتخت بر سر خود، شاهد توزیع ناعادلانه در همه زیرساخت ها، نظام بودجه ریزی غلط و... است و با دارا بودنِ جوانانی پر امید و توانمند، همیشه پارکینگِ سر ریز مدیران از سایر استانها بوده و برای تحول، نیازمند یک نگاه فرا استانی است.
گفتنی است، این نامه به نماینده، ولی فقیه در استان البرز و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی رونوشت شده است.