
کد خبر:۹۶۳۳۹۸
الجزیره خبر داد
فرود ۲ هواپیمای سازمان ملل در فرودگاه کابل
دو فروند هواپیما متعلق به سازمان ملل در حالی امروز در فرودگاه کابل به زمین نشست که دبیرکل این نهاد پیشتر هشدار داده بود که تعامل با طالبان به نفع جامعه بین الملل و مردم افغانستان است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک مقام فرودگاه کابل به الجزیره گفته است که دو فروند هواپیمای متعلق به سازمان ملل متحد که ماه میلادی گذشته (آگوست) کارکنان این نهاد را از افغانستان خارج کرده بود؛ امروز یکشنبه در این فرودگاه به زمین نشست.
فرود این هواپیماها در فرودگاه بین المللی افغانستان در حالی است که چندی پیش آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در مصاحبه با فرانس پرنس، از جامعه بین الملل خواست راه گفتگو با طالبان را باز بگذارند.
او گفته بود از جامعه بین الملل نمیخواهد که طالبان را به رسمیت بشناسد یا تحریمها علیه این گروه را لغو کند، اما تدابیری بیندیشند که افغانستان دچار فروپاشی اقتصادی نشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.