آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۳۵۳۴
در راستای جذب مشارکت مردمی در حل مسائل دستگاه قضایی انجام شد

فراخوان کشوری پژوهشگاه قوه قضاییه برای حل چالش اطاله دادرسی

پژوهشگاه قوه قضاییه در راستای حل چالش دوم از فصل دوم سند تحول قضایی، فراخوان کشوری به منظور دریافت ایده‌های صاحب‌نظران برای حل "چالش اطاله دادرسی" منتشر کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در اجرای مبحث هشتم سند تحول قوۀ قضاییه مبنی بر استقرار نظام نوآوری و پیشنهادها، پژوهشگاه قوۀ قضاییه نسبت به دریافت ایده‌های صاحب‌نظران سراسر کشور با محوریت «اطاله در فرآیند دادرسی» مستند به چالش دوم از فصل دوم سند تحول قضایی، اقدام کرد.

توسعه روش‌های حل اختلاف جایگزین رسیدگی قضایی، ارتقاء و توسعه جایگاه نهاد‌های شبه قضایی و غیر قضایی در نظام حقوقی ایران، روش‌های کاستن از مراحل غیر ضرور دادرسی، قضازدایی و روش‌های کاهش ورودی پرونده به قوه قضاییه، روش‌های کاهش خطا در فرآیند‌های رسیدگی، روش‌های مواجهه با ادعا‌های اعسار، روش‌های اطمینان بخش در ابلاغ آرای قضایی، روش‌های چابک‌سازی فرآیند کارشناسی، روش‌های هوشمندسازی فرآیند رسیدگی و تسهیل پرداخت هزینه دادرسی از جمله محور‌های این فراخوان به منظور دریافت ایده‌های نوآورانه در کاهش اطاله دادرسی به شمار می‌رود.

بر این اساس، افرادی که ایده‌های نو برای کاهش اطاله دادرسی دارند می‌توانند تا ۱۰ مهر ماه امسال با مراجعه به سامانه ایده قوه قضاییه به آدرس http://Idea.adliran.ir نسبت به ارائه پیشنهادات و ایده‌های نوآورانه خود اقدام کنند.

ایده‌های برتر در رابطه با راهکار‌های کاهش فرایند‌های دادرسی، تا پایان مهر ماه اعلام و ایده‌های منتخب پس از ارزیابی و اعلام نظر داوران به رویداد «دادنگار ایده» راه یافته و از ایده‌های برتر در جشنواره شهید بهشتی تقدیر خواهد شد.

امکان ارسال ایده‌ها به صورت فردی و گروهی وجود دارد و هیچگونه محدودیتی در تعداد ایده‌های ارسالی وجود ندارد، اما ضروری است پیش از ارسال ایده‌ها، در سامانه ثبت نام کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار