به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، "جواد رمضی"، رئیس فدراسیون ورزش کارگری، جزئیات برگزاری این مسابقات را تشریح کرد.
وی از صدور روادید کاروان اعزامی خبر داد و گفت: سومین دوره مسابقات جهانی " آتن " به دلیل پاندمی "کووید" با کمی تاخیر برگزار میشود.
رئیس فدراسیون ورزش کارگری افزود: جهادگران تولید در ۶ رشته با ۱۴ تیم، ۱۱۵ ورزشکار با حمایت ۸ واحد تولیدی از ۷ استان در رشتههای دو و میدانی، فوتبال، والیبال ساحلی، تنیس روی میز، شنا و دارت به این رقابتها میروند.
رمضی اشاره کرد: در دوره قبلی در فرانسه، مقام سوم را در حضور ۲۵ کشور به دست آوردیم و در این دوره ۳۵ کشور و ۴ هزار ورزشکار در ۲۸ رشته به مصاف هم میروند.
وی از افزایش مشارکت جامعه کارگری و حمایت واحدهای صنعتی و تولیدی از ورزش کارگری خبر داد و گفت: مشارکت در سومین دوره مسابقات جهانی ورزش کارگری شرکتها، امسال ۴۰ درصد رشد داشته است.
"سید امیرحسینی، "رییس انجمن شرکتها و کمپانی نیز در این نشست با اشاره به موفقیتهای نخستین برگزاری این مسابقات در فرانسه (در دومین دوره مسابقات شرکت ها) گفت: در شرایط سخت کرونایی کار سختی داشتیم و برای هماهنگی و آمادهسازی تیم و کاروان اقدامات بسیاری انجام شد.
وی افزود: در این کاروان به حضور بانوان توجه ویژه شده و هفت بانوی ورزشکار اعزام میشوند و هدف افزایش تعداد حضور بانوان در دورههای بعدی است.
در ادامه این نشست، عبدالحمید احمدی، معاون ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، کم تحرکی را یکی از چالشهای بزرگ جامعه دانست که موجب شده بیماریهای غیر واگیر و هزینههای درمان افزایش چشمگیری داشته باشد.
احمدی بر توجه به فعالیتهای بدنی به ویژه قشر کارگری به عنوان چرخ مولد تولید کشور تاکید کرد.
معاون ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان افزود: برای توجه به ورزش در جامعه۱۴ میلیونی کارگری کشور با مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فدراسیون ورزش کارگری برنامهریزی کردهایم تا این قشر تاثیرگذار به خوبی دیده شوند.
وی خاطرنشان کرد: مسابقات بین المللی کارگری، نقش بسیار مهمی در ایجاد انگیزه دارد و شرایطی را فراهم میکند که سایرین نیز به ورزش روی آورده و در سطح بین المللی حضوری موفق داشته باشند.