آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۸۴۷۲
برهم صالح:

انتخابات پارلمانی باید سرآغاز فرایند اصلاحات در عراق باشد

رئیس جمهور عراق با بیان اینکه برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام یک نقطه عطف در ترسیم آینده این کشور محسوب می‌شود، گفت: انتخابات باید سرآغاز فرایند اصلاحات در کشور باشد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سومریه نیوز، «برهم صالح» رئیس جمهور عراق در سخنانی از انتخابات این کشور به عنوان نقطه عطفی برای ترسیم آینده آن یاد کرد. وی گفت: مشارکت گسترده در انتخابات ضرورت دارد.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهور عراق در ادامه سخنان خود پیرامون انتخابات پارلمانی زودهنگام تصریح کرد: انتخابات پیش روی باید سرآغاز فرایند اصلاحات در کشور باشد. دولت آتی باید اصلاح قانون اساسی را در دستور کار قرار دهد.

کمتر از یک هفته دیگر تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام عراق باقی مانده است. انتخابات پارلمانی زودهنگام در حالی قرار است در روز ۱۸ مهرماه برگزار شود که پیشتر گمانه زنی‌های فراوانی پیرامون تعویق مجدد زمان آن مطرح شده بود.

با این حال، در نهایت دولت عراق که پیشتر برگزاری انتخابات را یک مرتبه به تعویق انداخته بود، این بار اعلام کرد که این انتخابات در همان موعد از پیش تعیین شده برقرار خواهد بود.

در همین ارتباط، «یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق از آغاز طرح امنیتی ویژه انتخابات عراق خبر داد. وی اعلام کرد که در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام، نیرو‌های نظامی در نقاط مختلف به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

این مقام نظامی ارشد عراق اعلام کرد: نیرو‌های امنیتی تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا امنیت انتخابات پارلمانی زودهنگام را تأمین کنند. به هیچ طرفی اجازه نمی‌دهیم خللی در امنیت انتخابات وارد سازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار