کد خبر:۹۶۸۵۵۵
پیشتازی بخش خصوصی؛

اسدی‌فرد: ۷۰ هزار مشتری از خدمات شبکه آزمایشگاهی استفاده می‌کنند

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی گفت: مطابق آخرین آمار ۷۰ هزار مشتری از خدمات آزمایشگاهی استفاده کرده‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی درباره تعداد خدمات و مشتریان این شبکه، گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۷۰ هزار و ۵۸۶ مشتری از خدمات شبکه استفاده کرده‌اند. مشتریانی از بخش خصوصی، دولتی، آزمایشگاهی، مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی و فعالان این حوزه.

وی افزود: شبکه از سال ۹۳ تاکنون در تلاش بوده که طیف وسیعی از خدمات را به متقاضیان ارائه کند. مشتریانی که تعداد آن‌ها از ۲۴ هزار و ۲۷۵ نفر در سال ۹۳ به ۷۰ هزار و ۵۸۶ نفر در سال ۹۹ رسیده و جهشی قابل توجه یافته و به اوج خود رسیده است.

اسدی‌فرد با اشاره به خدمات ارائه شده توسط هر بخش، بیان کرد: بیشترین سهم ارائه خدمات به بخش خصوصی با ۱ میلیون و ۴۳۹ هزار و ۱۴۹ خدمت تعلق گرفته است. پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقات نیز با ۳۹۹ هزار و ۴۰۶ خدمت در رتبه بعدی ایستاده‌اند. سهم دانشگاه‌های کشور نیز از ارائه این خدمات، ۳۳۱ هزار و ۷۸۲ خدمت را به نام خود ثبت کرده‌اند.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی گفت: طبق آخرین آمار‌های احصا شده در این حوزه، در یک سال گذشته ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار و ۴۷۱ خدمت آزمایشگاهی ارائه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار