کد خبر:۹۶۹۱۶۹
طبق اعلام ستاد ویژه توسعه فناوری نانو؛

۷۵۰ محصول و تجهیز نانو تا پایان سال ۱۳۹۹ گواهی نانومقیاس دریافت کرده‌اند

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو از توسعه ۷۵۰ محصول و تجهیز نانو تا پایان سال ۱۳۹۹ در کشور و همچنین صدور گواهی نانومقیاس برای آن‌ها خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از اهداف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، افزایش رفاه و ثروت در جامعه با کمک فناوری نانو است که این هدف در سایه توسعه محصولات و کالا‌های جدید و بهبود و ارتقا کیفی محصولات پیشین با فناوری نانو اتفاق می‌افتد.

یکی از برنامه‌های این ستاد همچنین حمایت از تولید محصولات و تجهیزات نانویی است که آمار این دستاورد‌ها نیز در پایگاه اطلاع‌رسانی محصولات فناوری نانو درج می‌شود.

براساس این اطلاعات، ۲۲۳ شرکت تولیدکننده محصول و ۵۹ شرکت تولیدکننده تجهیزات فناوری نانو در کشور فعالیت می‌کنند.

بر اساس گزارش روز شنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، اطلاعات منتشر شده در این پایگاه، تا پایان سال ۱۳۹۹ تعداد ۷۵۰ محصول و دستگاه در کشور توسعه یافته و گواهی نانومقیاس برای آن‌ها صادر شده است. این در حالی است که در پایان سال ۱۳۹۸ این رقم ۶۴۷ تجهیز و محصول بوده است.

 

۷۵۰ محصول و تجهیز نانو تا پایان سال ۱۳۹۹ گواهی نانومقیاس دریافت کرده‌اند

از میان ۷۵۰ محصول و دستگاه ثبت شده در در پایگاه اطلاع‌رسانی محصولات فناوری نانو، ۵۳۵ مورد مربوط به محصولات نانو و ۲۱۵ مورد مربوط به تجهیزات نانو بوده است که هر دو شاخص طی سال‌های گذشته روند رو به رشدی را تجربه کرده‌اند، هر چند در این میان محصولات نانو رشد قابل توجه‌تری داشته است.

در مجموع ۲۷۳ شرکت اقدام به توسعه این محصولات کرده‌اند که ۲۱۴ شرکت در بخش توسعه محصول و ۵۹ شرکت در بخش توسعه دستگاه فعالیت داشته‌اند.

اطلاعات جامع مربوط به این شرکت‌ها در پایگاه اطلاع‌رسانی محصولات فناوری نانو قابل دسترسی است و می‌توان جزئیات مربوط به فعالیت‌های این شرکت‌ها و محصولات آن‌ها را در این پایگاه مشاهده کرد.

لازم به ذکر است که حوزه «عمران و ساختمان» با ۲۰ درصد بیشترین سهم را در میان محصولات و تجهیزات نانو داشته و بعد از آن «دارو، بهداشت و سلامت» و «خدمات و ملزومات صنعتی» هر کدام با ۱۳ درصد بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار