کد خبر:۹۷۲۳۲۴
۲۲ کشته و زخمی بر اثر طوفان شدید در لهستان
منابع خبری لهستان از کشته شدن ۴ نفر و زخمی شدن ۱۸ نفر دیگر بر اثر طوفان شدید در این کشور خبر دادند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، مقامات محلی اعلام کردند که بر اثر طوفانی که پنجشنبه شب لهستان را با وزش شدید باد درگیر کرد، ۴ نفر کشته و ۱۸ نفر زخمی شدند.
رسانههای خبری لهستان به نقل از مقامات آتشنشانی اعلام کردند: هزاران حادثه طبیعی از قبیل از جا کنده شدن درختان اتفاق افتاده و ۹۳۰ ساختمان هم آسیب دیده است. منطقه غربی لوبوسکی و منطقه مرکزی ووتسکی بیشترین آسیب را از این طوفان دیده اند.
پلیس اعلام کرد: در شهر وروتسواف در جنوب غربی این کشور، بر اثر سقوط درخت بر روی خودرویی هر دو سرنشین آن جان باختند.
اداره هواشناسی لهستان برای عصر جمعه هشدار طوفان جدیدی صادر کرده است و انتظار میرود شمال این کشور با شدیدترین بادها مواجه شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.