آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۳۱۸۳

حرکت کاروان بزرگ نظامی ارتش ترکیه به سوی ادلب

یک کاروان بزرگ از ارتش ترکیه روز سه‌شنبه به سوی جبل الزاویه در استان ادلب سوریه حرکت کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه خبری المیادین خبر داد که یک کاروان ارتش ترکیه متشکل از ۱۰۰ خودرو که حامل تانک و توپ سنگین بوده به سوی جبل الزاویه در ادلب سوریه حرکت کرده است.

خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» نیز روز پنجشنبه خبر داد ترکیه طی ساعت‌های اخیر کاروان نظامی جدید شامل اسلحه، مهمات و مواد لجستیک برای حمایت از گروهک‌های تروریستی وارد ادلب سوریه و حومه آن کرده است.

پارلمان ترکیه، از ۳۱ اکتبر ۲۰۱۷ نیز به مدت یک سال، عملیات نظامی برون مرزی ترکیه را تمدید کرد. از آن پس، هر سال در ماه اکتبر پارلمان ترکیه، به درخواست رئیس‌جمهور، این ماموریت را به مدت یک سال تمدید می‌کند. اما این‌بار، اردوغان خواستار تمدید دو ساله عملیات برون‌مرزی در عراق و سوریه شده است.

«ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اخیرا در مصاحبه با نشریه آلمانی «اشپیگل» گفت که اگر روسیه و آمریکا حق ورود به سوریه را دارند پس ترکیه نیز از چنین حقی برخوردار است.

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اضافه کرد که برخی از دوستان اروپایی از ترکیه به دلیل استقرار نیرو در سوریه انتقاد می‌کنند، اما ما باید مردمی که در مناطق تحت سیطره ما بودند را باقی می‌گذاشتیم و این ۲.۵ میلیون نفر به دلیل حضور نظامیان ترکیه ادلب را ترک نکردند.

وی ادامه داد که دوستان کشورش در غرب به گونه‌ای رفتار می‌کنند که ترکیه نیرویی اشغالگر در سوریه است.

کالین مدعی شد که آنکارا هیچگونه طمعی به اراضی سوریه نداشته، اما مجبور شده که چنین گامی را در راستای امنیت خود و امنیت سوری‌ها در منطقه اتخاذ کند.

دمشق بار‌ها اعلام کرده است که حضور آمریکا و ترکیه در سوریه اشغالگرانه بوده و تاکید کرده است که این دو کشور باید خاک سوریه را ترک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار