کد خبر:۹۷۴۶۶۲
در برنامه «چراغ مطالعه» این هفته صورت می‌گیرد؛

نقد وبررسی کتاب «ناخدایی دیجیتال» و چگونگی خواندن رمان انگلیسی

برنامه «چراغ مطالعه» این هفته به نقد وبررسی کتاب «ناخدایی دیجیتال» و چگونگی خواندن رمان انگلیسی می‌پردازد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در اولین شب از هفته هفتم برنامه چراغ مطالعه که سه شنبه ۱۱ آبان ماه پخش می‌شود، پس از مرور اخبار حوزه کتاب، احسان عباسلو در بخش چی را چطور بخوانیم درباره چطور خواندن رمان انگلیسی صحبت می‌کند. در بخش زبان فارسی هم سید علی میرفتاح درباره موضوع فارسی و قصه گویی سخن می‌گوید.

میهمان بخش تجربه خواندن هم، جعفر ثابتی است که درباره تجربه خواندن کتاب پیرمرد صدساله‌ای که از پنجره فرار کرد نوشته یوناس یوناسن سخن می‌گوید.

اما در دومین شب از هفته هفتم چراغ مطالعه که چهارشنبه ۱۲ آبان ماه پخش می‌شود، کتاب «ناخدایی دیجیتال» نوشته شادی ایران‌دوست، فراز نبیی، مهدی شامی زنجانی مورد نقد وبررسی قرار می‌گیرد. میهمان این بخش از برنامه شامی زنجانی یکی از نویسندگان این اثر است.

در بخش تفکر انتقادی هم محمد ملاعباسی طبق روال هرهفته یکی از مهارت‌های کتابخوانی را مطرح می‌کند. او این هفته درباره کتاب‌های خودیاری و اینکه چگونه مسائل را بیش از حد ساده سازی می‌کنند سخن می‌گوید.

فصل جدید چراغ مطالعه با تهیه کنندگی مرتضی روحانی و محدثه پیرهادی سه شنبه وچهارشنبه‌ها ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

نقد وبررسی کتاب «ناخدایی دیجیتال» و چگونگی خواندن رمان انگلیسی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار