کد خبر:۹۷۵۷۰۴

پانزدهمین آیین «نوگلان حسینی» در ایستگاه پایانی

مراسم اختتامیه پانزدهمین آیین تجلیل از «نوگلان حسینی» همراه با معرفی نفرات برگزیده این رویداد ملی از فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پانزدهمین آیین «نوگلان حسینی» با هدف شناسایی و معرفی استعداد‌های برتر مداحی و روضه‌خوانی از بین نوجوانان سراسر کشور به همت فرهنگسرای اندیشه، با همراهی شبکه قرآن و با مشارکت سازمان دانش‌آموزی شهر تهران، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، خانه مداحان، اتحادیه انجمن دانش‌آموزی و بسیج مداحان برگزار می‌شود.

فراخوان «نوگلان حسینی» همزمان با محرم و صفر و ایام عزاداری سید و سالار شهیدان از سوی فرهنگسرای اندیشه منتشر شد و نوجوانان مداح در پایه‌های مختلف تحصیلی و از تمامی استان‌های کشور در این مسابقه شرکت کردند. بیش از 1200 نوجوان مداح از سراسر کشور در این مسابقه شرکت کرده و راستی‌آزمایی شدند. پس از برگزاری مرحله راستی‌آزمایی و انتخاب اولیه مداحان برتر، داوری پانزدهمین آیین «نوگلان حسینی» انجام شد.

پخش مداحی نوجوانان در قالب یک ویژه برنامه از شبکه قرآن و انتخاب نهایی نفرات برگزیده از سوی هیئت داوران آخرین مرحله این رویداد ملی بود.

مراسم اختتامیه پانزدهمین آیین «نوگلان حسینی» روز چهارشنبه 19 آبان ماه از ساعت 14:30 با حضور مسئولین فرهنگی کشور، نخبگان و پیرغلامان اهل بیت (ع) در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار