آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۵۹۷۹

پهپاد جاسوسی آمریکایی در مأرب سرنگون شد

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن خبر داد که پدافند هوایی این کشور یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکایی (Scan Eagle) را در مأرب ساقط کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به گفته «یحیی سریع»، این هواپیما پنجمین فروند از این نوع است که پدافند هوایی یمن در سال جاری توانسته آن را ساقط کند.

یحیی سریع دقایقی پیش در توئیتی، هواپیمای جاسوسی ساقط شده را از نوع اسکن ایگل اعلام کرد و گفت که این پرنده در حالی که صبح سه‌شنبه در حریم هوایی منطقه جوبا در استان مأرب در حال جاسوسی بود ساقط شد.

او می‌گوید هواپیمای جاسوسی با سلاح مناسب ساقط شده و تصاویری از لاشه هواپیما متعاقبا منتشر خواهد شد.

مرداد امسال هم پدافند هوایی یمن توانست هواپیمای جاسوسی آمریکایی اسکن ایگل را در حریم هوایی مدغل در استان مارب با موشک زمین به هوا ساقط کند.

اوایل تیر ماه نیز پدافند هوایی یمن در دو روز متوالی دو فروند دیگر از این نوع پهپاد را ساقط کرده بود.

پهپاد اسکن ایگل محصول شرکت «اینسیتو» از شرکت‌های وابسته به بوئینگ است.

این هواپیمای بدون سرنشین جاسوسی آمریکا، بسیار کوچک و غیرمسلح بوده و توسط نیرو‌های عملیات ویژه استفاده می‌شود.

این پهپاد با ۱.۱۹ متر طول و ۳.۰۵ متر عرض و ۱۸ کیلوگرم وزن برای پرواز نیاز به باند ندارد.

پهپاد اسکن ایگل با سرعت ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت و سقف پروازی ۱۶۰۰۰ پا می‌تواند بیش از ۲۰ ساعت استقامت پروازی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار