آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۶۱۷۲

خانه تاریخی تقوی میزبان خلاق‌ها و فناوری‌های نرم شد

در سفر معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری به استان گلستان، خانه خلاق و نوآوری تقوی افتتاح شد تا زمینه برای جهانی شدن صنایع فرهنگی استان به کمک شرکت‌های خلاق شتاب بگیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خانه تاریخی تقوی یکی از آثار تاریخی و میراث ماندگار فرهنگی استان گلستان است که امروز با حمایت معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری و با کمک شرکت‌های خلاق، به بستری نوآورانه برای توسعه صنایع فرهنگی تبدیل شده است.

ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با گروه‌های توانمند و خلاق و بر بستر این خانه، به محصول تبدیل شده است تا راهی برای ورود به بازار‌های داخلی و بین المللی پیدا می‌کند.

عمده واحد‌های مستقر در خانه خلاق و نوآوری تقوی، در اختیار دانش‌آموختگان حوزه علوم انسانی و گردشگری است که ایده‌های خود را در حوزه‌های مختلفی، چون فرهنگ، هنر، سرگرمی، اقتصاد دیجیتال و گردشگری به محصول تبدیل می‌کنند.

در این خانه خلاق و نوآوری، ۱۱ واحد خلاق مستقر شده اند که در حوزه‌های موضوعی فناوری اطلاعات و ارتباطات، انیمیشن، بازی و سرگرمی، اقتصاد دیجیتال، معماری و شهرسازی، بسته بندی، دمنوش و عرقیجات، تولید محتوا و ارائه خدمات گردشگری، چوب و صنایع وابسته، گردشگری کشاورزی و صنایع وابسته فعالیت می‌کنند.

خانه تاریخی تقوی یکی از آثار ارزنده تاریخی در شهر گرگان و دارای پیشینه‌ای در دوره قاجار است که با حمایت ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بخش عمده‌ای از فضای آن بازسازی و مرمت شده و به واحد‌های خلاق اختصاص یافته است.

این خانه تاریخی دارای مساحت ۲۰۰۰ متر مربع است که ۹۰۰ متر مربع از آن به خانه خلاق و نوآوری اختصاص یافته است.

بازسازی، تغییر کاربری و تجهیز این خانه خلاق و نوآوری، با ۲۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری کامل توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسیده و طی تفاهم نامه‌ای ۴ جانبه با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری گلستان و شرکت گردشگری پارسیان زمین برای استقرار شرکت‌های خلاق آماده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار