آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۷۰۵۴

داعش مسئولیت انفجار در پاکستان را بر عهده گرفت

گروه تروریستی داعش اعلام کرد که انفجار روز شنبه در داخل پادگان پلیس پاکستان در منطقه باجور، کار این گروه بوده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، گروه تروریستی داعش در بیانیه‌ای که در کانال تلگرامی‌اش منتشر کرد، مسئولیت انفجار بمب را در منطقه‌ای واقع در شمال غربی پاکستان، که منجر به کشته شدن دو نیروی امنیتی این کشور شد، بر عهده گرفت.

آسوشیتدپرس روز گذشته از انفجار بمب کنار جاده‌ای در یکی از مناطق قبایل پاکستان که با افغانستان هم مرز است، خبر داده بود.

حادثه تروریستی مذکور در شمال غربی پاکستان و در منطقه «باجور» ایالت «خیبرپختونخواه» رخ داد. گفته می‌شود که بمب با ابزار کنترل از راه دور منفجر شده است.

پیشتر این منطقه تحت تسلط طالبان پاکستان بود حال آنکه این گروه از سه شنبه گذشته، با وساطت طالبان افغانستان، به آتش بس موقت با اسلام آباد دست یافت که فعلاً برای یک بازه زمانی یک ماهه اجرا می‌شود و قابل تمدید نیز هست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار