به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغر عطایی مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از روند پاکسازی انهار و مسیلهای شهر تهران که امروز چهارشنبه بیست و ششم آبان ماه سال جاری برگزار شد گفت: در تهران ۵۳۰ کیلومتر کانال و مسیل، ۱۷۰ کیلومتر لوله گذاری و ۱۰ هزار کیلومتر انهار مویرگی وجود دارد.
وی تصریح کرد: شبکههای فوق به شکل شبانه روز پاکسازی میشود تا از وقوع مشکلاتی که در گذشته در زمان بارش برای شهر و شهروندان ایجاد میشد جلوگیری به عمل آید.
مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران اضافه کرد: اختلاف سطحی بین شمال و جنوب شهر تهران حدود ۹۰۰ متر است و این امر باعث میشود که آب در زمان بارندگی با سرعت حرکت کند و در غیر اینصورت انباشت آبهای سطحی موجب مشکل میشود.
عطایی همچنین گفت: در منطقه جنوب تهران در حوضچه آرامش سیلاب صالح آباد بخشی از آب های سطحی مناطق ۱۲، ۶،۱۱،۱۹ جمع آوری و به این محل انتقال داده میشود و در نهایت پس از پسماندگیری آب باقیمانده با سرعت ۱۳.۵ کیلومتر به رودخانه کن ریخته میشود.
وی خاطرنشان کرد: آب های مناطق ۲،۹،۵ در غرب تهران مستقیم به رودخانه کن ریخته شده و همچنین آب مناطق شرق تهران به طور مستقیم وارد دشت ورامین میشود.
مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران تصریح کرد: در شهر تهران ۵۳۰ کیلومتر کانال وجود دارد و کنترل و پایش شهر به عنوان یک موجود زنده بسیار مهم است و متاسفانه گرفتگیهای مقطعی انهار در پایتخت به دلیل زبالههایی است که خود شهروندان به جوی آب میریزند.
عطایی اضافه کرد: مجموعه خدمات شهرداری تهران پس از بارندگیهای اخیر تلاش کرد در که شهر و شهروندان دچار مشکل نشوند و اگر ورود دورریزها به کانالهای آب کم شود، سختی کار کارگران برای جمع آوری پسماند از زیر زمین وجود نخواهد داشت.
وی یادآور شد: به طور متوسط روزانه در کمترین میزان، ۸۰ کامیون پسماند در سطح شهر تهران جمعآوری شده و از بعد تناژ، حجم آن نزدیک به ۵۰۰ تن می شود.
مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران افزود: شهرداری تهران امسال امکانات بسیار مناسبی در بخش جمع آوری آب های سطحی وارد چرخه کرده است و به عنوان نمونه ۱۹ دستگاه جنتکس میتوان نام برد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه برف روبی برای سال جاری تا کنون ۳۰۴ دستگاه تخصصی نمک پاش و برف روب وارد دستگاه مدیریت شهری شده است و که حتی دو نمونه مشابه این ابزار در برخی شهرها وجود ندارد.