آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۰۹۲۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

آبنیکی:آمریکایی‌ها برگه جدیدی در حوزه تحریم ندارند / اسرائیل در مذاکرات دست پیش گرفته تا عقب نماند!

رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی گفت:ما به دنبال مذاکره برای مذاکره نیستیم و زمان کوتاه برای ما مهم است، البته آمریکایی‌ها برگه جدیدی در حوزه تحریم ندارند.

حسین آبنیکی رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری  دانشجودر خصوص روند مذاکرات جاری در وین گفت:آمریکا در حین برجام و اجرای آن همچنان تحریم‌ها علیه ایران را بیشتر و پیچیده‌تر کرد. حتی اعمال و اعلام این تحریم‌ها در زمان بایدن نیز ادامه یافت. واگر این روز‌ها شاهد اعمال تحریم‌های جدید نیستیم، چون گزینه‌ای برای تحریم در دست آمریکا وجود ندارد.

وی افزود:تحریم‌های آمریکا و تهدیدات نظامی آن‌ها کارآمدی نداشته و ندارد و از سوی دیگر آن‌ها برگه جدیدی در حوزه اقتصادی و تحریم برای عرضه ندارند.آمریکا در دو دوره اخیر مذاکراتی بهانه جویی‌هایی در خصوص ماشین‌های IR۴ و IR۶ مطرح می‌کنند که اتفاقا جزو دستاورد‌های جدید ایران در بازه کاهش تعهدات برجامی است.

 

کد ویدیو


رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی در خصوص ادعای مقامات اروپایی حاضر در مذاکرات مبنی بر اینکه قصد ندارند برای گفتگو‌ها «ضرب الاجل مصنوعی» تعیین کنندیاد آور شد:این سخنان  در حالیست که است که جمهوری اسلامی نیز مدعی است مذاکرات باید هدفمند باشد و در بازه زمانی مشخص به نتیجه برسد.

آبنیکی تاکید کرد:ما به دنبال مذاکره برای مذاکره نیستیم و زمان کوتاه برای ما مهم است. طرف‌های اروپایی و آمریکایی نیز باید تعهدات خود در حوزه‌های مختلف با محوریت لغو تحریم را بپذیرند.

 

کد ویدیو


وی در خصوص توصیه اسرائییل مبنی بر اینکه مداکره کم برای کم به نفع ایران است گفت:رویکرد صهیونیست‌ها در قبال مذاکرات ایران دست پیشی است که عقب نمانند.این در حالیست که تمام تحریم‌های پولی، بانکی، سوئیفت، نفتی و ... باید به صورت یکباره لغو شود و سپس راستی آزمایی صورت پذیرد. جمهوری اسلامی به دنبال دستاورد‌های کم نیست. تنها در صورت لغو تمام این تحریم‌ها آمریکا می‌تواند به میز برجام برگردد و غیر از این گزینه دیگری وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار