به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در حال آماده سازی زیرساختهای لازم برای الکترونیک کردن فعالیتهای این نهاد هستیم، گفت: با هوشمندسازی کمیته امداد، همه فعالیتها داخلی و ارائه خدمات آن در بستر الکترونیک قرار خواهد گرفت.
جعفر صباغیان افزود: از مهمترین دلایل هوشمند سازی کمیته امداد رسیدگی بیشتر به محرومان و نیازمندان جامعه هدف و افزایش سرعت به منظور رفع مشکلات و توانمندسازی آنان است.
وی با اشاره به آماده سازی زیرساختهای لازم برای قرار گرفتن در بستر الکترونیک، اظهار داشت: اجرای این طرح سبب شفافیت بیشتر عملکرد در همه عرصه ها، کاهش هزینههای جاری و افزایش سرعت عمل خواهد شد.
صباغیان با بیان اینکه هوشمندسازی ارائه خدمات همچنین سبب افزایش حفظ کرامت محرومان و نیازمندان در بین افراد جامعه خواهد شد، افزود: سرعت عمل، دقت در کار و اعتماد افزایی بین کمیته امداد با خیرین و مردم از دیگر دلایل اجرای طرح هوشمندسازی کمیته امداد است.
وی با بیان اینکه هم اکنون پلت فرمهای اولیه هوشمندسازی طراحی شده، ادامه داد: به هر میزان فرآیندهای این نهاد چابک باشند سیستم نیز چابک میشود و ارائه خدمات به مردم افزایش خواهد یافت.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد افزود: اکنون بخشی از این طرح به صورت پایلوت در ۶ استان از جمله خوزستان، لرستان، تهران و بوشهر حال انجام است.
صباغیان تصریح کرد: در این ارتباط هم اکنون پالایش دادهها در سطح کشور در حال انجام است که در اولین قدم پروندههای قدیمی پالایش و سپس در بستر الکترونیکی بارگذاری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم تا قبل از پایان سال جاری، هوشمندسازی فعالیتها و ارائه خدمات کمیته امداد در بستر الکترونیک به صورت رسمی و از ۲۲ بهمن یا ۱۴ اسفند ماه همزمان با سالروز تاسیس کمیته امداد به صورت رسمی افتتاح و مورد راه اندازی قرار گیرد.
کمیته امداد در ۱۴ اسفند سال ۱۳۵۷ به فرمان حضرت امام خمینی (ره) با هدف حمایت و توانمندسازی محرومان و نیازمندان کشور راه اندازی شد.