به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی رضایی، درباره علت درخواست وزیر بهداشت از رئیس جمهور برای تعویق اجرای نسخه نویسی الکترونیک، گفت: بخشی از مشکلات اجرای نسخه نویسی الکترونیک مربوط به برخی از بیمههایی است که کمتر از ۵ درصد مردم زیر پوشش آن هستند که نتوانستهاند بسترها و زیرساختهای لازم را فراهم کنند و علت درخواست وزیر از رئیس جمهور به نظر میرسد همین موضوع باشد.
وی با عنوان این مطلب که اجرای نسخه نویسی الکترونیکی از اول دی ماه ۱۴۰۰ کلید میخورد، افزود: نسخهنویسی الکترونیکی یک تحول اساسی است و ۵ سال برای فراهم کردن بسترها و زیر ساختهای اجرای آن فرصت داشتیم.
رضایی ادامه داد: سازمانهای بیمهگر از اول دی ماه ۱۴۰۰ از پرداخت هزینههای نسخههای کاغذی منع شدهاند.
معاون سازمان بیمه سلامت ایران افزود: واقعیت امر این است که بیش از ۸۰ درصد نسخ بیمه سلامت به صورت الکترونیک است و در ۲۴ استان نیز بالای ۸۰ درصد است.
وی به مشکلات کلانشهرها برای اجرای نسخ الکترونیک اشاره کرد و گفت: تهران، البرز، اصفهان، شیراز و مشهد، از جمله کلانشهرهایی هستند که مشکلاتی را برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی دارند.
رضایی افزود: معتقدم که ما هرگز به نقطه ایده آل نخواهم رسید که بخواهیم بعد از آن طرحی را اجرا کنیم، بنابراین نمیتوان اجرای نسخه نویسی الکترونیک را معطل نگه داشت.