کد خبر:۹۸۳۶۱۰
طی حکمی؛

امید رضایی‌فر، سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم شد

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با صدور حکمی امید رضایی‌فر را به سمت سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با صدور حکمی امید رضایی‌فر را به سمت سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری منصوب کرد. در این حکم انتصاب در زمینه وظایف "سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری" بر مواردی از قبیل پشتیبانی از امور مرتبط با واحد‌های نوآور، فناور و دانش‌بنیان و نهاد‌های زیست‌بوم نوآوری با ارزیابی یا بازنگری و تسهیل فرآیند‌های مرتبط و پشتیبانی از رشد و توسعه نظام تامین‌مالی و افزایش مشارکت در فرآیند‌های تولید و تجاری‌سازی محصولات مبتنی بر فناوری و نوآوری تاکید شده است.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، برنامه‌ریزی و اهتمام در راستای هدایت شغلی، کارآفرینی و اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و طراحی سازوکار لازم جهت جذب و نگهداشت نیروی انسانی و پشتیبانی از توسعه تعاملات اجزای زیست‌بوم فناوری و نوآوری در سطح ملی و بین‌المللی را از دیگر وظایف "سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری" بر شمرده است.

همچنین در این حکم انتصاب، ترویج گفتمان نوآوری و فرهنگ حمایت از مالکیت فکری و پشتیبانی از ایجاد و استقرار نظام ارزش‌گذاری دارائی‌های فکری، بسترسازی جهت تبیین نظام ملی نوآوری و تسهیل تبدیل علم به فناوری و ثروت و پشتیبانی از فرآیند تجاری‌سازی و انتقال فناوری در مراکز علمی، پژوهشی و فناوری از ماموریت‌های این دفتر ذکر شده است.

خیرالدین با اشاره به ضرورت اتخاذ تدابیر، برنامه‌ریزی و پشتیبانی از فعالیت‌های مشترک مراکز علمی و فناوری با مراکز تولیدی صنعتی و ارائه دهندگان خدمات، ترویج گفتمان نوآوری و فناوری و فرهنگ ثروت‌آفرینی در جامعه از طریق تولید محصولات باارزش، تقویت همکاری‌های استراتژیک و افزایش سهم بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری در زیست بوم فناوری و نوآوری بر همکاری این دفتر در ایجاد و راهبری اتاق‌های فکر و نظام ملی ایده‌ها و نیاز‌ها تاکید کرد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار