آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۵۰۹۰

کاروان لجستیک ارتش آمریکا در دیوانیه عراق هدف قرار گرفت

منابع عراقی از حمله جدید به کاروان لجستیک ارتش تروریست آمریکا در دیوانیه عراق خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، صابرین نیوز از هدف قرار گرفتن کاروان لجستیک ارتش آمریکا در عراق خبر داد.

بر اساس این گزارش، یک کاروان لجستیک ارتش آمریکا در دیوانیه عراق هدف قرار گرفته است.

جزییات بیشتری مخابره نشده است.

بر اساس این گزارش، تاکنون هیچ گروهی مسئولیت هدف قرار دادن این کاروان لجستیک نظامیان ایالات متحده آمریکا در استان دیوانیه را برعهده نگرفته است.

این در حالی است که ساعاتی قبل هم یک کاروان دیگر ارتش تروریست آمریکا در بصره عراق هدف قرار گرفته بود.

گفتنی است، طی ماه‌های اخیر، کاروان‌های لجستیک ایالات متحده آمریکا بار‌ها در نقاط مختلف عراق هدف قرار گرفته‌اند. با این حال، آمریکایی‌ها همچنان از پایبندی به مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج هرچه سریع‌تر از خاک این کشور طفره می‌روند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار