آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۶۸۸۶

بحرین در سوریه سفیر تعیین کرد

شاه بحرین با صدور فرمانی، رئیس هیأت دیپلماتیک بحرین در سوریه و سفیر فوق العاده و تام الاختیار این کشور را تعیین کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حمد بن عیسی آل خلیفه، شاه بحرین، با صدور فرمانی، رئیس هیأت دیپلماتیک بحرین در سوریه را تعیین کرد.

روزنامه الوطن سوریه گزارش داد که بر اساس این فرمان، «وحید مبارک سیار» به عنوان رئیس هیأت دیپلماتیک بحرین در سوریه وسفیر فوق العاده و تام الاختیار این کشور منصوب می‌شود.

در فرمان شاه بحرین آمده است که وزیر امور خارجه این کشور، باید این مصوبه را اجرا کند، و مصوبه مذکور از تاریخ صدور، لازم‌الاجرا است و در روزنامه رسمی منتشر می‌شود.

در همین ارتباط، «عبدالله دوم» شاه اردن و حمد بن عیسی آل خلیفه آذر ماه گذشته، تحولات مربوط به پرونده سوریه و تحولات منطقه و روابط میان دو کشور را بررسی کردند.

عبدالله دوم در منامه بر حمایت کشورش از تلاش‌ها برای حفظ حاکمیت سوریه و ثبات و وحدت خاک این کشور و ملت آن تاکید کرد.

سران اردن و بحرین بر اهمیت ادامه هماهنگی تلاش‌ها در جنگ با تروریسم با هدف حفظ امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند و پادشاه بحرین از مواضع اردن در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی تقدیر کرد.

بحرین دومین کشور عربی بود که بعد از آغاز بحران سوریه، سفارت بسته خود در دمشق را بازگشایی کرد. امارات پیش از منامه، سفارت خود را در دمشق بازگشایی کرد.

«یوسف النعیمی» کاردار امارات در مراسم بازگشایی سفارت امارات در دمشق، گفته بود که کشور‌های عربی دیگر نیز در فکر بازگشایی سفارت خود در سوریه هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار