آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۱۴۳
مقام طالبان:

آمریکا دست از جنگ اقتصادی و فرهنگی علیه مردم مسلمان افغانستان برنمی‌دارد

وزیر اطلاعات و فرهنگ دولت موقت طالبان گفت: آمریکایی‌ها هرچند به حضور نظامی‌شان پایان داده‌اند، اما از جنگ اقتصادی و فرهنگی علیه ملت مسلمان افغانستان دست نمی‌دارند و هرچه در توان دارند به کار خواهند برد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سید حسن مرتضوی» معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل صبح امروز با «مولوی خیرالله خیرخواه» وزیر اطلاعات و فرهنگ دولت موقت طالبان دیدار و گفتگو کرد.

خیرخواه در این دیدار با اشاره به تهاجم فرهنگی گسترده غرب علیه مردم افغانستان به ویژه در عرصه هنر و رسانه اظهار داشت: اکنون زمان آن رسیده تا کشور‌های اسلامی از جمله جمهوری اسلامی ایران با تولیدات فرهنگی پاک و اسلامی برای کمک به اعتلای فرهنگ مشترک اسلامی میان ملت‌های مسلمان بشتابند و دولت جدید در افغانستان برای همکاری در این زمینه آمادگی کامل دارد.

مرتضوی نیز در این دیدار با اشاره به پایان حضور و اشغال نظامی آمریکا در افغانستان گفت: غربی‌ها مشکل اساسی‌شان دین‌مداری یک ملت آزاده است که توانسته‌اند با اتکا به ایمان و اراده اسلامی خود ابرقدرت‌های غرب و شرق را از کشورشان بیرون و برای زندگی در سایه اسلام ناب جهاد کرده‌اند.

وی در ادامه افزود: آمریکایی‌ها هرچند به حضور نظامی‌شان پایان داده‌اند، اما از جنگ اقتصادی و فرهنگی علیه ملت مسلمان افغانستان دست نمی‌دارند و هرچه در توان دارند به کار خواهند برد.

معاون سفارت ایران با اشاره به تجربه بیش از چهل ساله مردم ایران در مبارزه با جنگ اقتصادی و فرهنگی غرب اظهار داشت: ملت ایران تمام تجربه خود را در اختیار ملت‌های مسلمان و مظلوم منطقه گذاشته و ملت مظلوم افغانستان را در این راه تنها نخواهد گذاشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار