کد خبر:۹۸۹۵۰۳

لزوم استانداردسازی به‌منظور کاهش تفاوت فاحش میان نظرات کارشناسان

غفوری، با اشاره به معضل کارشناسی‌ها در فرایند دادرسی و ابراز خرسندی نسبت به دیدگاه ریاست قوه قضاییه مبنی بر حل این معضل گفت: نظریه کارشناسی در صدور آراء جنبه طریقیت دارد و کارشناسی یکی از ابزار‌هایی است برای قضات در تصمیم‌گیری ایجاد علم می‌کند.

علی غفوری، وکیل دادگستری و رئیس هیئت مدیره مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه خراسان رضوی  در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به معضل کارشناسی‌ها در فرایند دادرسی و ابراز خرسندی نسبت به دیدگاه ریاست قوه قضاییه مبنی بر حل این معضل گفت: نظریه کارشناسی در صدور آراء جنبه طریقیت دارد و کارشناسی یکی از ابزار‌هایی است برای قضات در تصمیم‌گیری ایجاد علم می‌کند.


این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: متاسفانه در عمل، با مراحل مختلف کارشناسی مواجه هستیم که هر یک حداقل یک ماه زمان می‌برد و ممکن است یکی از دلایل اصلی اطاله دادرسی همین موضوع اظهار نظر‌های کارشناسی باشد.


وی با تاکید بر لزوم استانداردسازی از سوی نهاد‌های متولی کارشناسی به‌منظور کاهش تفاوت فاحش میان نظرات کارشناسان اظهار کرد: مواجه هستیم که در یک موضوع ساده تفاسیر مختلفی از سوی کارشناسان ارائه می‌شود؛ لذا ارائه یک استاندارد مشخص سبب می‌شود تا موضوع اطاله دادرسی حل شود.


غفوری با تاکید برو لزوم تخصص‌گرایی در امر کارشناسی اظهار کرد: لازم است تا اصلاحاتی در این حوزه صورت گیرد تا از اظهار نظرات چند لایه در امر کارشناسی جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار