به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد مقیمی در جمع فعالین برتر صنعت گردشگری کشور با اشاره به اهمیت گردشگری در پیشرفت کشور، گفت: گردشگری از ظرفیتهای ویژه ایران است که کمتر در کشور مورد توجه قرار گرفته است. کشورهایی هستند که ظرفیت گردشگری در آنها کمتر از ایران است، اما به دلیل نگرش جامع و استراتژیکی که به این حوزه داشتهاند، سهم بالایی از تولید ناخالص ملی و درآمدهای ارزیشان را درآمدهای حاصل از گردشگری تشکیل میدهد.
وی با اشاره به رویکرد دانشگاه تهران مبنی بر «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیتپذیری اجتماعی»، اظهار کرد: هدف اصلی در این رویکرد، این است که فعالیتهای علمی در دانشگاه متناسب با نیازهای جامعه و در راستای مسائل کشور طراحی و ساماندهی شود.
رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: در برنامههای تاسیسی و نهادسازیهایی که در دانشگاه تهران در دستور کار داریم و همچنین در زمینه گروههای علمی جدیدی که در دانشگاه شکل میدهیم، به این توجه داریم که یک رشته علمی چقدر مورد نیاز جامعه و کشور است.
وی از ایجاد دانشکده گردشگری با رویکرد میانرشتهای در دانشگاه تهران به عنوان یکی از اقدامات تاسیسی در دوره جدید مدیریت دانشگاه نام برد و گفت: ایجاد دانشکده گردشگری به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسیده و ساختمانی نیز برای آن در محدوده طرح توسعه دانشگاه تهران درنظر گرفته شده است.
در ادامه داود حومینیان شریفآبادی، مسئول راهاندازی دانشکده گردشگری دانشگاه تهران نیز در این جلسه با بیان اینکه توسعه گردشگری نیازمند زیرساختهای مورد نیاز، تبلیغات مناسب و آموزش دانش روز است، گفت: تاکید رئیس دانشگاه تهران، تربیت نیروی کارآفرین در زمینه گردشگری است.
مسئول راهاندازی دانشکده گردشگری دانشگاه تهران از ایجاد رشتهها و گرایشهای جدید بینرشتهای در این دانشکده خبر داد و اظهار کرد: برای ارتقای حوزه گردشگری و حل مشکلات این حوزه، دست نیاز به سوی صنعت دراز میکنیم و برای تربیت نیروهای متخصص و با مهارت، به این صنعت کمک خواهیم کرد.