آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۰۵۷۱
رئیس شورای اسلامی شهر تهران:

سازماندهی متکدیان در سطح شهر، برعهده یک تشکیلات است

چمران گفت: خیلی از متکدیان از خانواده جدا شده‌اند و یا در خانواده‌ای زندگی می‌کنند که شرایط نامناسبی دارند. بسیاری از این افراد به دام تشکیلاتی می‌افتند که اقدام به سازماندهی متکدیان می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران فقر درون خانواده را موجب شکل‌گیری تکدی‌گری دانست و گفت: خیلی از این افراد از خانواده جدا شده‌اند و یا در خانواده‌ای زندگی می‌کنند که شرایط نامناسبی دارند. بسیاری از این افراد متاسفانه در دام گروه‌ها و تشکیلاتی می‌افتند که اقدام به سازمان دهی متکدیان می‌کنند.

وی افزود: این تشکیلات و گروه‌ها اغلب بچه‌های کوچک، نوجوانان و زنان را سازمان دهی می‌کنند. گاهی مشاهده شده است زنان به صورت سازمانی به این سمت هدایت می‌شوند که اغلب آن‌ها بچه‌های کرایه‌ای در اختیار دارند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتگو از درآمد‌های خوب بسیاری از متکدیان گفت و اظهار کرد: درآمد‌های آن‌ها به اندازه‌ای است که می‌تواند تا اندازه‌ای قانعشان کند که به کار تکدی گری دست بزنند.

چمران در پاسخ به این سوال که در برخورد با متکدیان و شیوه مقابله با این پدیده چه باید کرد، گفت: حدود پنج سال پیش از چند گروه فعال در این حوزه یعنی مقابله با تکدی گری پشتیبانی می‌کردیم. یکی از این گروه‌ها که به صورت جهادی عمل می‌کرد، مدرسه‌ای را برای بچه‌های کار باز کرده بود تا در کنار کار، درس هم بخوانند و به این شکل از تکدی گری فاصله بگیرند. متاسفانه از این مدرسه حمایت نشد و در نهایت بسته شد.

وی درباره معتادین متجاهر گفت: از یک هفته پیش کار جدیدی در این زمینه در حال انجام است؛ معتادین متجاهر از سطح شهر جمع آوری می‌شوند و بین گروه‌های مختلف تقسیم می‌شوند به این صورت که چند هزار معتاد متجاهر توسط شهرداری تهران نگهداری شود و یک تعداد دیگر از این معتادین را یک سازمان و نهاد دیگر اقدام به نگهداری کند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در رادیو گفتگو درباره جزئیات این طرح اظهار کرد: نگهداری معتادین متجاهر صرفا یک شبه نیست، بلکه هر سازمان موظف است شش ماه معتادین را نگه دارد، آن‌ها را بازپروری کند، ترک داده و سپس آموزش دهد تا حرفه‌ای یاد بگیرند. همچنین در صورت نیاز می‌تواند بیش از شش ماه معتادین متجاهر را نگه دارد. برخی از معتادین متجاهر حرفه هم بلد هستند و می‌توانند در جایی کار کنند، اما متاسفانه به دلیل بیکاری به اعتیاد روی آورده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار