به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی ضامنی افزود: پروتکلهای بهداشتی در بخش حمل و نقل عمومی و تاکسیها همان پروتکل اعلامی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و از سوی این وزارت خانه نیز از بخش حمل نقل عمومی و تاکسیها به عنوان یکی از بخشهایی که این پروتکل را به خوبی رعایت کرده اند، نام برده شده است، اما اینکه اگر راننده تاکسی این پروتکل بهداشتی را از جمله سوارکردن حداکثر ۳مسافر را رعایت نمیکند، تخلف است.
وی تصریح کرد: مردم و مسافران هم باید در این زمینه خودشان همکاری و از سوار شدن بیش از سه مسافر ممانعت و این گونه تخلفها را به سازمانهای تاکسیرانی تحت نظر شهرداریها اعلام کنند تا در اسرع وقت و با اولویت به اینگونه شکایتها رسیدگی شود.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور گفت: بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، فعالیت رانندگان حمل و نقل عمومی درون شهری که واکسن نزدهاند، ممنوع است.
وی با اشاره به الزام اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، افزود: تمامی رانندگان حمل و نقل درون شهری (تاکسیهای درون شهری، اینترنتی، آژانسهای تاکسی تلفنی و سرویس مدارس) که تا کنون از انجام واکسیناسیون کرونا خودداری کرده اند، پروانه فعالیت آنها لغو میشود.
ضامنی در خصوص دستورالعملها، الزامات و فرآیند اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در ناوگان حمل و نقل درون شهری گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای مؤثر طرح مدیریت هوشمند بیماری کووید۱۹ و بیماریهای همه گیر (سامانه ایران من) دستورالعمل این فرآیند ابلاغ و لازم الاجرا است.
وی افزود: در اجرای این طرح فعالیت رانندگان تاکسیهای درون شهری، اینترنتی، آژانسهای تاکسی تلفنی و سرویس مدارس، مشروط به تزریق واکسن و نیز قرار نداشتن در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا است.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور گفت: آن دسته از رانندگان ناوگان حمل و نقل درون شهری که الزامات مقرر را رعایت نکنند در گام نخست پلاک فعالیت آنها غیر فعال خواهد شد.
ضامنی ادامه داد: در گام بعدی در صورت اصرار رانندگان برعدم رعایت الزامات مقرر و عدم واکسیناسیون، ظرف یک هفته پس از غیرفعال شدن، برابر جدول تخلفات کمیته انضباطی رسیدگی با اقداماتی شامل جریمه، توبیخ و توقف چند روزه خودرو مواجه و در نهایت پروانه فعالیت این دسته از رانندگان لغو و تمدید نخواهند گشت.
گفتنی است در حال حاضر ۳۱۸ هزار تاکسی در کشور و بیش از ۷۶ هزار دستگاه تاکسی در تهران فعال هستند که مسافران را جابه جا میکنند که بنابر آخرین آمار ارایه شده ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از رانندگان تاکسی به این ویروس مبتلا شدهاند و از این تعداد ۵۰۰ راننده تاکسی فوت کردند.