کد خبر:۹۹۵۴۴۱
سلحشور خبر داد

افزایش ۱۱,۸ درصدی قصور پزشکی نسبت به پارسال

مدیر کل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار کرد: در جمع کل نوبت‌های رسیدگی شده اول تا چهارم بر اساس اعتراض‌هایی که ممکن است به پرونده‌ها شود، از میان ۸۸۵۰ مورد پرونده، ۴۱۲۴ منجر به محکومیت کادر درمان به آن پرونده شده که با توجه به سال گذشته حدود ۱۱.۸ درصد رشد یافته است.

بابک سلحشور مدیر کل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور به آمار افزایش درصد قصور پزشکی امسال نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: آمار پرونده‌هایی که ما در نه ماهه اول امسال در سازمان پزشکی قانونی کشور آنالیز کردیم و در اختیار داریم به این صورت است که در جمع کل نوبت‌های رسیدگی شده اول تا چهارم بر اساس اعتراض‌هایی که ممکن است به پرونده‌ها شود، ۸۸۵۰ مورد پرونده بودکه از این میزان ۴۷۲۶ پرونده منجر به تبرئه و ۴۱۲۴ منجر به محکومیت کادر درمان به آن پرونده شده است.

وی افزود: با توجه به مقایسه‌ای که می‌توان با سال گذشته کرد که حدود ۱۱.۸ درصد رشد یافته علل مختلفی را می‌توان برای این افزایش قصور پزشکی در نظر گرفت.

مدیر کل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور در خصوص دلایل این افزایش قصور پرشکی عنوان کرد: با توجه به اینکه امسال نسبت به سال گذشته در همین مدت زمانی کرونا فروکش کرده بود و سهم بیماری‌ها و اقدامات جراحی بیشتر بود، احتمال افزایش قصور یا شکایت‌های مردم از کادر درمان بر اساس پرونده‌هایی که ما رسیدگی کردیم بیشتر شده بود.

وی در مورد نحوه مراجعه و احقاق حق مردم در قصورات پرشکی گفت: مردم می‌توانند از دو منبع شکایات خود را مطرح کنند؛ هم به دادسرا‌های جرائم پزشکی که در استان‌ها مستقر است و به سیستم قضایی مرتبط است مراجعه کنند و هم می‌توانند شکایت‌هایشان را به نظام پزشکی‌های سرتاسر کشور مطرح کنند. در نهایت اعلام درصد قصور و میزان خسارت احتمالی که برای فرد اتفاق افتاده توسط سازمان پزشکی قانونی کشور مشخص خواهد شد و با رای دادگاه پزشک یا کادر درمانی که محکوم شده باشد موظف به جبران خسارت با رایی که از طریق دادگاه داده خواهد شد چه از طریق بیمه مشاغل حرفه‌ای و چه از طریق شخصی قادر به جبران خسارت خواهد بود.

سلحشور در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتگو تاکید کرد: تمام بررسی‌هایی که در مورد پرونده‌هایمان انجام می‌دهیم صرفا بر اساس مدارک و مستنداتی است که در اختیار ما قرار خواهد گرفت.

وی با ذکر این نکته که مردم نگران تهیه مدارک و مستندات نباشند، گفت: ما برای بررسی پرونده‌هایمان به مستندات بیمارستانی و مراکز درمانی نیاز داریم به همین علت خودمان با درخواست‌هایی که از مراکز درمانی می‌کنیم مستندات را در اختیار می‌گیریم و یا مکاتبه‌ای خواهیم کرد و به ارباب رجوع خواهیم داد که این مدارک را از بیمارستان برای ما بیاورند و ما بررسی را انجام دهیم.

مدیر کل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور تاکید کرد: ما تا زمانی که شکایتی از پزشک یا کادر درمان نشده باشد، نمی‌توانیم ورود کنیم، ولی تمام افرادی که به ما مراجعه می‌کنند ما به صورت دقیق و علمی و مستند با ارائه مدارک رسیدگی پرونده‌ها را انجام می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ما خودمان هم پزشک هستیم، اما مردم مطمئن باشند که ما بدون هیچ گونه سو گیری حرفه‌ای پرونده‌ها را رسیدگی خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار