آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۷۰۹۸

حزب‌الله از عملیات شناسایی موفق خود در فلسطین اشغالی خبر داد

پس از ناکامی ارتش رژیم صهیونیستی در رهگیری یک پهپاد نفوذی به خاک فلسطین اشغالی، جنبش حزب‌الله لبنان بیانیه‌ای در این ارتباط صادر کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنبش حزب‌الله لبنان، شامگاه امروز (جمعه)، بیانیه‌ای در ارتباط با حادثه امنیتی در شمال اراضی اشغالی صادر کرد.

حزب‌الله اعلام کرد: «مقاومت اسلامی امروز، جمعه، در تاریخ ۲۰۲۲/۰۲/۱۸ پهپاد "حسان" را به داخل خاک فلسطین اشغالی فرستاد. پهپاد حسان در منطقه هدف به مدت ۴۰ دقیقه در قالب یک مأ‌موریت جمع‌آوری اطلاعات گشت‌زنی کرد».

در ادامه این بیانیه آمده است: «مأموریت شناسایی هفتاد کیلومتر از شمال فلسطین اشغالی را شامل شد. به‌رغم تمام تلاش‌های پی‌در‌پی و متعدد دشمن برای سرنگونی، پهپاد حسان به‌سلامت از اراضی اشغالی بازگشت».

حزب‌الله افزود: «پهپاد مأموریت موردنظر را با موفقیت و بدون آنکه اقدامات دشمن بر آن اثر بگذارد، انجام داد».

رسانه‌های عبری‌زبان، بعدازظهر امروز، خبر دادند که آژیر‌های خطر در «جلیل علیا» (شمال فلسطین اشغالی) و جولان اشغالی دو بار به صدا درآمده‌اند. لحظاتی پس از انتشار این گزارش، رسانه‌ها خبر دادند که پرنده‌های نظامی رژیم صهیونیستی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی رسما گزارش منابع خبری را تأیید کرد و خبر داد که یک پهپاد وارد حریم فلسطین اشغالی شده و همزمان گنبد آهنین نیز فعال شده است. ساعاتی بعد، ارتش در بیانیه دوم خود رسما به شکستش اذعان کرد و گفت که به‌رغم استفاده از تمام ابزار‌های رهیگری (اشاره به جنگنده، بالگرد و گنبد آهنین) نتوانسته پهپاد را رهگیری کند و این پرنده بدون سرنشین به سلامت به آشیانه خود در لبنان بازگشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار