آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۶۲۳
در گفت‌وگو با دانشجو؛

درخشش شمشیرباز نونهال قمی در مسابقات کشوری

رئیس هیات شمشیربازی استان قم از کسب مدال برنز توسط شمشیرباز نونهال قمی در مسابقات قهرمانی کشور خبرداد.

علی قنبری رئیس هیات شمشیربازی استان قم امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: مسابقات شمشیربازی قهرمانی کشور در رده سنی نونهالان روز جمعه به میزبانی فدراسیون باحضور شمشیربازانی از سراسر کشور در تهران برگزار شد.

وی ادامه داد: علی‌رضا عزیززادگان و علی مختاری در اسلحه اپه و محمدمهدی باقری در اسلحه فلوره ۳ شمشیرباز قمی بودند که در این مسابقات حاضر شدند.

قنبری تصریح کرد: عزیززادگان توانست با عملکردی درخشان مدال برنز این دوره از رقابت‌ها را کسب کند تا اولین مدال تاریخ رشته نوپا شمشیربازی در این رده سنی را کسب نماید.

وی ابراز کرد: همچنین مختاری در جایگاه هشتم و باقری نیز در رده دوازدهم این دوره از رقابت‌ها ایستادند.

رئیس هیات شمشیربازی استان قم در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو با اشاره به تعداد ورزشکاران این هیات ورزشی گفت: درحال حاضر ۴۰ ورزشکار در آقایان و ۴۰ ورزشکار در بخش بانوان داریم که در این هیات عضو بوده و بیمه ورزشی شده‌اند. همچنین ۶ مربی نیز در این هیات مشغول به فعالیت هستند.

قنبری عنوان کرد: باتوجه به استقبالی که در چند سال اخیر از این رشته نوپا شده است سال گذشته موفق شدیم دو پیست استاندارد و یک دستگاه امتیازدهی را برای هیات خریداری کنیم.

وی ادامه داد: سال گذشته تلاش کردیم شمشیربازان قمی را به مسابقات مختلف کشوری اعزام کنیم تا توانمندی‌هایشان محک زده شود و از طرفی دیگر تجربه رقابت بین برترین‌های کشور را داشته باشند.

رئیس هیات شمشیربازی استان قم اظهار کرد: همین موضوع باعث شد سال گذشته برای اولین بار یکی از بازیکنان ما در اسلحه فلوره به اردوی تیم ملی کشورمان دعوت شود.

قنبری در بخش پایانی این گفت‌و‌گو با اشاره به برنامه‌ریزی این هیات در سال جدید گفت: امسال تلاش خواهیم کرد میزبان یکی از اردو‌های تیم ملی کشورمان در استان قم باشیم. همچنین برنامه‌ریزی خواهیم کرد کلاس‌های ارتقا داوری و مربی‌گری را برای داوران و مربیان استان برگزار کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار