آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۴۳۸

شیخ نعیم قاسم: راه امام حسین(ع)، مقاومت تا پیروزی یا شهادت است / صهیونیست‌ها به دنبال اشغال کل منطقه‌اند / آتش‌بس، اعلان پیروزی جمهوری اسلامی است + فیلم

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در شب اول محرم با تأکید بر اینکه راه امام حسین(ع) همان مسیر مقاومت تا پیروزی یا شهادت است، گفت جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوز اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستادگی کرد و با ناکام گذاشتن اهداف دشمن، از این نبرد با پیروزی بیرون آمد. او هشدار داد که رژیم صهیونیستی تنها به اشغال فلسطین قانع نیست و رؤیای سلطه بر کل منطقه را در سر دارد.
شیخ نعیم قاسم: راه امام حسین(ع)، مقاومت تا پیروزی یا شهادت است /  صهیونیست‌ها به دنبال اشغال کل منطقه‌اند / آتش‌بس، اعلان پیروزی جمهوری اسلامی است + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، شامگاه اول محرم در سخنرانی خود با اشاره به ابعاد دینی و تمدنی قیام امام حسین (ع)، گفت: «وقتی یاد امام حسین (ع) را گرامی می‌داریم، در واقع اصالت شریعت را زنده می‌کنیم. این یادآوری، پیامی به امت اسلامی است که مسیر درست را برای نجات در دنیا و آخرت برگزینند.»

او با تاکید بر شعار ماندگار «ما ترکتک یا حسین» اظهار داشت: «این جمله، تنها شعار نیست؛ عهدی است با خداوند. راه حسین (ع)، ما را به سوی پروردگار می‌برد و ما در این مسیر پایدار خواهیم ماند.»

شیخ نعیم قاسم افزود: «سید شهدای امت، سید حسن نصرالله ـ رضوان خدا بر او ـ نیز جان خود را در همین راه فدا کرد و ما با ادامه دادن راه او، نشان می‌دهیم که حسین (ع) در وجود ما زنده است.»

وی در پایان تصریح کرد: «راه سید شهدای امت، سید هاشمی، و همه شهدا ادامه دارد؛ این مسیر، راه عزت امت و سرافرازی در برابر ظلم است. چه با پیروزی و چه با شهادت، ما همان راه حسین (ع) را می‌رویم.»

 

کد ویدیو

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان، شامگاه اول محرم در مراسمی مذهبی با اشاره به تحولات منطقه و جنگ اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: «جمهوری اسلامی ایران با تجاوزی توجیه‌ناپذیر از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی مواجه شد. این حمله نه دفاعی بود، نه پیش‌دستانه؛ بلکه حمله‌ای بود برای تضعیف جبهه مقاومت.»

وی با تأکید بر اینکه دشمنان منطقه‌ای و بین‌المللی در تلاشند هر صدای مستقل و آزادی‌خواه را خاموش کنند، گفت: «هدف اصلی اسرائیل و آمریکا، نابودی هرگونه قدرت مستقل مقاومت و هر جریانی است که برای آزادسازی فلسطین تلاش می‌کند. گناه بزرگ ایران، دفاع از فلسطین و حمایت از ملت مظلوم آن در مسیر آزادی سرزمین‌شان است.»

شیخ نعیم قاسم همچنین با اشاره به ماهیت توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی هشدار داد: «اسرائیل یک رژیم اشغالگر صرف نیست؛ بلکه توسعه‌طلبی تمام‌عیار است. آنها به هیچ‌کدام از سرزمین‌های اشغالی قانع نیستند؛ نه کرانه باختری، نه بلندی‌های جولان، و نه حتی مرز‌های رسمی. پروژه اسرائیل، سلطه کامل بر منطقه است؛ پروژه‌ای که با حمایت کامل ارباب آمریکایی‌شان دنبال می‌شود.»

وی تأکید کرد که تنها راه مقابله با این پروژه، استمرار مقاومت، بیداری امت اسلامی و پشتیبانی بی‌دریغ از محور مقاومت است؛ محوری که ایران در قلب آن قرار دارد.

 

کد ویدیو

 

شیخ نعیم قاسم، اول محرم در سخنانی مهم، تحولات اخیر در منطقه و حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را مورد بررسی قرار داد و گفت: «جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزی تمام‌عیار ایستادگی کرد و در پایان، با اقتدار و پیروزی از این نبرد بیرون آمد.»

او با برشمردن اهداف اصلی دشمن در این حمله، تصریح کرد: «آنان سه هدف استراتژیک را دنبال می‌کردند؛ نخست، توقف برنامه غنی‌سازی هسته‌ای ایران؛ دوم، نابودی توان موشکی کشور؛ و سوم، براندازی نظام جمهوری اسلامی و هدف‌گیری مستقیم شخصیت رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای. اما هیچ‌یک از این اهداف محقق نشد.»

دبیرکل حزب‌الله تأکید کرد: «آتش‌بسی که امروز برقرار شده، نه نتیجه توافق، بلکه نتیجه ناکامی دشمن است. این آتش‌بس، به‌واقع، اعلان شکست طرح آمریکا و اسرائیل و اثبات پیروزی جمهوری اسلامی ایران در یک نبرد تمام‌عیار است.»

شیخ نعیم قاسم همچنین با تجلیل از نقش ایران در محور مقاومت افزود: «ایران بار دیگر نشان داد ستون فقرات جبهه مقاومت است و هرگونه تهاجم به این کشور، به‌جای تضعیف آن، منجر به انسجام بیشتر و گسترش پیام عاشورا خواهد شد.»

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار