کد خبر:۱۰۰۳۱۸۲
رئیس دانشگاه تهران:

دانشجویان واکسن نزده امکان حضور در دانشگاه را ندارند

رئیس دانشگاه تهران گفت: امکان پذیرش دانشجویانی که اصلا واکسن نزدند در این ترم وجود ندارد.
دانشجویان واکسن نزده امکان حضور در دانشگاه را ندارند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: آموزش دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران از روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ طبق اطلاعیه‌ای که هفته آخر اسفند برای دانشجویان و استادان اعلام کردیم در همه مقاطع تحصیلی کاملا به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برای عملیاتی شدن چنین تصمیمی باید بستر‌ها و زیرساخت‌های لازم فراهم می‌شد که این کار انجام شد.

مقیمی با بیان اینکه یکی از مسائل اساسی که باید پیگیری می‌کردیم بحث خوابگاه‌ها بود، افزود: بر اساس اطلاعیه‌ای که اعلام کردیم نام نویسی خوابگاه‌ها از سوم فروردین آغاز و تا ۱۱ فروردین ادامه پیدا خواهد کرد و اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها از ۱۳ فروردین انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران حدود ۱۵ هزار دانشجوی خوابگاهی دارد، اضافه کرد: دانشگاه تهران علاوه بر شهر تهران در شهر‌های مختلف از جمله کرج، قم، پردیس، فارابی و ورامین، مجموعه دانشکده‌های ابوریحان در کاسپین در شمال کشور و فومن، دانشجو دارد.

رئیس دانشگاه تهران، تزریق دو دز واکسن را از شرایط نام نویسی دانشجویان در خوابگاه‌ها بیان کرد و گفت: بر اساس آمار‌ها متاسفانه حدود ۸ درصد دانشجویان یعنی حدود ۱۲۰۰ نفر، کمتر از دو دز واکسن کرونا را دریافت کردند؛ حدود ۴ درصد اصلا واکسن نزدند و ۴ درصد فقط یک دز واکسن را دریافت کردند بنابراین از پذیرش این دانشجویان که متقاضی خوابگاه هم هستند معذوریم.

مقیمی ادامه داد: مرکز بهداشت دانشگاه تهران تمهیداتی را اندیشیده است و برای دانشجویانی که واکسن کرونا را دریافت نکردند واکسن را تزریق می‌کند.

وی افزود: آمادگی داریم بلافاصله دز دوم واکسن را به کسانی که یک دز واکسن را دریافت کردند تزریق کنیم و آن‌ها را پذیرش کنیم، اما امکان پذیرش دانشجویانی که اصلا واکسن نزدند در این ترم وجود ندارد.

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: حفظ سلامت دانشجویان و استادان مهم‌ترین اولویت دانشگاه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار