وجهی، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بازگشائی دانشگاهها و حضور دانشجویان این دانشگاه گفت: بعد از تصمیمی که در اسفند ماهبرای بازگشائی دانشگاها انجام شد این کار برنامه ریزی شد و به سرعت برنامه ریزیهای لازم برای آماده سازی خوابگاهها انجام شد و بیش از ۴۷ ساختمان در کوی دانشگاه و بیرون از کوی آماده سازی شد چرا که خیلی از ساختمانها خالی بودند وباید بازسازی میشد. با پیگیریهایی که در ایام تعطیلات نوروز انجام شد توانستیم از ۳ فروردین ثبت نامها را انجام دهیم و اسکان نیز از ۱۳ فروردین آغاز شد.
وی افزود: بخشی از دانشجویان در روز ۱۳ فروردین اسکان داده شدند و استقبال دانشجویان هم خوب بوده و وضعیت بازگشائی دانشگاه تهران به نسبت خوب است و تلاش میشود که این مشکلات به زودی برطرف شود.
وجهی ادامه داد: پیگیر این هستیم که دانشجویان سنواتی هم در هفته آینده آنها را در خوابگاه اسکان دهیم هرچند که هزینه زیادی برای دانشگاه خواهد داشت.
وی یادآورشد: دانشجویان شبانه و سنواتی حداقل در مقطع دکترا بتوانیم در خوابگاه اسکان دهیم که تا پایان هفته آینده تکلیف این دانشجویان نیز مشخص میشود.
وجهی در خصوص آمار واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران تزریق دو دوز واکسن را ملاک قرار داده و دانشجویان موظف هستند که تا پایان رمضان دوز سوم را تزریق کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران اظهار داشت: حدود ۸۰۰ دانشجوی دانشگاه تهران واکسن نزدند و ۸ درصد دانشجویان نیز یا یک دوز واکسن زدند و یا اصلا واکسن تزریق نکردند نمیتوانند خوابگاه بگیرند و از سلف غذای دانشجویی استفاده کنند.دانشجویانی که یک دوز واکسن زدند مهلت دارند که تا ۱۵ روز آینده دوز دوم را تزریق کنند؛ در غیر این صورت ظرفیت خوابگاه و غذا به دانشجویان شبانه و سنواتی داده خواهد شد.
وجهی اضافه کرد: درخواست دانشجویان برای اسکان در خوابگاه بسیار زیاد است که احتمالا با مشکلاتی مواجه شویم؛ البته دو ساختمان در حال تکمیل داریم که تا ماه آینده دانشجویان را در این ساختمانها اسکان خواهیم داد و مشکلاتمان مرتفع خواهد شد.
وی در پایان تاکید کرد: از وزارت علوم و دولت درخواست میکنیم که توجه ویژهای به دانشگاهها داشته باشند که دانشگاهها با مشکلات جدی به خصوص در مسائل مالی مواجه نشوند.