کد خبر:۱۰۰۸۱۴
با حضور فوق تخصص چشم پزشکی
نقش «لیزر در چشم پزشکی» در دانشگاه پیام نور شهرکرد بررسی شد
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرکرد همایش «نقش لیزر در چشم پزشکی» را امروز در سالن اجتماعات شهید آوینی این دانشگاه برگزار کرد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات دانشجویان در خصوص نقش لیزر در چشم پزشکی از اهداف برگزاری این همایش بود.
در این هماایش یک روزه دکتر صالحی فوق تخصص چشم پزشکی با تشریح بخش های مختلف چشم و کارکرد هر بخش، نقش حیاتی چشم برای انسان را یادآور شد.
وی با اشاره به وجود حدود 124 هزار سلول در هر پرده چشم انسان جهت تشخیص رنگ ها، اظهار داشت: 248 میلیون سلول در چشم در حال فعالیت هستند.
این متخصص لیزیک با بیان اینکه از دست رفتن گردش خون چشم باعث از بین بردن دید چشم می شود، خاطر نشان کرد: بینایی با چشم نیست بلکه با مغز انجام می گیرد و چشم واسطه ای بین بینایی و مغز است.
صالحی بیان داشت: 25 درصد افراد دنیا نزدیک بین هستند و افرادی که دارای دیابت و آب سیاه می باشند، می توانند از لیزر استفاده کنند.
وی قوز قرنیه را بزرگترین معضل چشم در دنیا دانست و با تشریح فناوری های روز دنیا در خصوص لیزر، افزود: با استفاده از لیزر می توان عروق دور چشم را بهبود بخشید.
این چشم پزشک با بیان اینکه در روش لیزیک با استفاده از اشعه لیزر قرنیۀ چشم های با حداقل ضخامت 50 میکرون سوزانده می شود، هشدار داد: ضخامت چشم افرادی که پایین تر از حد باشد و عمل جراحی روی آن انجام شود، دچار عارضه قوز قرنیه خواهد شد.
صالحی گفت: افراد عینکی با عدد منفی هشت که دارای حداقل 20 سال بوده و چشم آنان رشد کامل کرده باشد، می توانند چشم خود را لیزیک کنند؛ ولی در افرادی که عدد عینک آنان بیشتر از هشت منفی باشد عمل لیزیک انجام نمی گیرد.
وی در پایان به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ داد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.