آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۸۹۳۴

سفیر لبنان در تهران: حضور لبنانی ها در مرحله اول انتخابات پارلمانی گسترده است

سفیر لبنان در ایران فرایند رأی گیری پارلمانی در تهران را روان و استقبال لبنانی‌های مقیم ایران را در انتخابات گسترده توصیف کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حسن عباس سفیر لبنان در ایران گفت بهترین راهی که شهروندان لبنانی می‌توانند صدای خود را به گوش مسئولان برسانند، شرکت انتخابات است.

حسن عباس با اشاره به آغاز مرحله اول رأی گیری پارلمانی برای لبنانی‌های ساکن در دیگر کشور‌ها از جمله در ایران طی امروز (جمعه) افزود، استقبال لبنانی‌های مقیم ایران و شرکت آنان در انتخابات گسترده بوده است و تا کنون از ۶۴۲ نفر واجد شرایط شهروندان لبنانی برای شرکت در انتخابات در تهران، بیش از ۲۵۰ نفر در پای صندوق‌ها حاضر شده و رأی داده اند.

سفیر لبنان با درخواست از لبنانی‌های مقیم ایران برای حضور در سفارت این کشور در تهران برای شرکت در انتخابات پارلمانی این کشور، پیش بینی کرد بیشتر آنان امروز جمعه در رأی گیری شرکت کنند.

حسن عباس درباره اهمیت انتخابات پارلمانی لبنان تصریح کرد، بهترین راهی که شهروندان لبنانی می‌توانند صدای خود را درباره هر موضوعی به گوش مسئولان برسانند، شرکت در انتخابات دموکراتیک است.

وی همچنین درباره گستردگی مشارکت لبنانی‌های مقیم خارج در انتخابات گفت: اوضاع داخلی لبنان این احساس مسئولیت را در لبنانی‌های مقیم خارج در برابر آنچه در کشورشان رخ می‌دهد، به وجود آورده است و در نتیجه در پی این هستند تا با رأی دادن، در حل بحرانی که لبنان با آن دست به گریبان است، سهیم باشند.

سفیر لبنان گفت هر کدام از شهروندان لبنانی که نتوانسته است برای رأی گیری امروز (جمعه) ثبت نام کنند، می‌توانند به لبنان سفر و در انتخابات پارلمانی در داخل شرکت کنند.

مرحله نخست انتخابات پارلمانی لبنان با شرکت لبنانی‌های مقیم کشور‌های عربی و اسلامی از امروز (جمعه) آغاز شده است. اولین مرکز رأی گیری از لبنانی‌های مقیم خارج، در تهران پایتخت ایران افتتاح شده است. رأی گیری داخل لبنان نیز روز یکشنبه (۲۵ اردیبهشت ماه) برگزار خواهد شد.


قانون انتخاباتی لبنان


انتخابات پارلمانی در لبنان ۱۵ ماه می (۲۵ اردیبهشت) برگزار خواهد شد و رای دهندگان برای شرکت در بیست و چهارمین دوره پارلمانی، در انتخابات حضور خواهند یافت. در این دوره نیز انتخابات برای دومین بار در ۱۵ حوزه انتخابی طبق قانون نسبیت برگزار می‌شود.

کرسی‌های پارلمانی بنابر آنچه فهرست‌های مخصوص به هر حزب یا جریان یا فراکسیون به دست آورده است، توزیع می‌شود.

قانون، عملیات رأی گیری را به گونه‌ای تنظیم کرده است که هر مرد یا زن لبنانی با ۲۱ سال تمام چه مقیم لبنان باشد و چه نباشد، حق رأی دارد.

رأی گیری با برگه‌های رسمی رأی برگزار می‌شود که وزارت کشور پیشتر آن‌ها را آماده کرده است. این برگه‌ها حاوی اسامی فهرست‌ها و اعضا و تصویر نامزد‌ها است.

رأی دهندگان از بین فهرست‌های رقیب، یک فهرست را برمی گزینند و هر رأی دهنده می‌تواند به نامزدی از حوزه انتخاباتی کوچک‌تر در ضمن فهرستی که بر می‌گزیند، رأی دهد.

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار