کد خبر:۱۰۱۴۴۷۰

تولید محصولات میکرو و نانو انکپسوله با حمایت صندوق نوآوری

یک شرکت دانش بنیان داخلی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، موفق به تولید محصولات میکرو و نانو انکپسوله در مقیاس بزرگ صنعتی در کشور شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حبیب رمضان‌زاده، رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان عصر نانو در مورد تولید محصولات میکرو انکپسوله این شرکت دانش بنیان گفت: شرکت ما تکنولوژی میکرو و نانو انکپسولاسیون را به صورت کاملا بومی توسعه داده و در حال حاضر برای مصرف صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی و خوراک دام و طیور در حال تولید انبوه این مواد هستیم.


وی افزود: عصر نانو یک شرکت مبتنی بر علم و فناوری است که بر روی تولید انکپسولاسیون مولکولی تمرکز دارد. تکنولوژی اختصاصی ما، میکروانکپسوله‌کردن مواد موثره در صنایع دارویی، مکمل، شوینده، آرایشی و بهداشتی، غذایی و خوراک دام و طیور است. با این فناوری، رهایش آهسته و کنترل شده مواد موثره از ریزکپسول‌ها با مقیاس نانو و میکرو، کنترل بر الگوی رهایش و اندازه ذرات و نیز تبدیل مواد موثره روغنی و املاح نامحلول به پودر قابل حل در آب ممکن می‌شود.


رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان عصر نانو اظهارکرد: تکنولوژی ما موجب می‌شود تا موادی که به طور معمولی قابل مصرف هستند، از پایداری بیشتر و جذب بهتری در بدن و انحلال کامل‌تری در محیط آبی برخوردار باشند و همچنین تا حد زیادی طعم و بوی بد برخی از آن‌ها کاهش می‌یابد.


رمضان‌زاده در ادامه محصولات این شرکت را نسبت به سایر محصولات مشابه کاملا رقابت‌پذیر اعلام کرد و گفت: برخی از محصولات ما اصولا مشابه خارجی ندارند و آن تعداد از محصولات ما که مشابه خارجی دارند، به لحاظ فنی، کیفی و قیمت نسبت به مشابه خارجی از رقابت‌پذیری خوبی برخوردارند. در حال حاضر حدود ۱۵ شرکت بزرگ صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی و خوراک دام و طیور از مشتریان عمده محصولات شرکت ما هستند.


وی بیان کرد: ما در سال گذشته موفق شدیم تا برای نخستین بار برخی از محصولاتمان را برای مصرف در صنایع داروسازی به کشور آلمان صادر کنیم و امیدواریم در سال جاری بتوانیم در بازار‌های هدف اروپایی، آمریکای شمالی، روسیه، کشور‌های همسایه و عربی صادرات داشته باشیم.


رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان عصر نانو در پایان اعلام کرد که این شرکت برای تولید محصولات میکرو و نانو انکپسوله دانش بنیان از تسهیلات سرمایه در گردش صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار