آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۷۷۱۳

تقدیر یمنی‌ها از رادیو برون‌مرزی ایران

رئیس‌پویش جهانی «رفع محاصره از فرودگاه بین‌المللی صنعا» با ارسال لوح تقدیر از رادیو عربی برون‌مرزی سازمان صداوسیما از نقش متمایز این رادیو در اطلاع‌رسانی از وضعیت مردم مظلوم یمن قدردانی کرد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «حمید عبدالقادر» رئیس‌پویش جهانی «رفع محاصره از فرودگاه بین‌المللی صنعا» و قائم‌مقام وی «عبدالرحمن الحوثی» از تلاش‌های مجدانه مدیر شبکه عربی و آفریقایی برون مرزی سازمان صداوسیما «سیدعباس انجام» و عوامل سازنده برنامه زنده «الیمن التصدی و التحدی» به سبب آنچه که پوشش دقیق و منظم وقایع جنگ یمن و جنایات رژیم کودک‌کش سعودی است، تقدیر و تشکر کردند.

رادیو عربی شبکه عربی و آفریقایی معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما یکی از رادیو‌های فعال و تاثیرگذار و پرمخاطب در حوزه مخاطبین و محور مقاومت محسوب می‌شود، این رادیو با بهره‌گیری از قالب‌های جذاب، کارشناسان طراز اول، تنوع برنامه، مخاطب و ساختار، رضایت طیف وسیعی از مخاطبان را همراه کرده است، یکی از برنامه‌های این رادیو که از آغاز تجاوز رژیم کودک‌کش سعودی به همراه هم‌پیمانانش و استکبار جهانی علیه مردم مظلوم یمن بصورت زنده هرشب پخش می‌شود و تا امروز ادامه دارد برنامه پرمخاطب «الیمن التصدی و التحدی» که در آن ضمن افشای چهره واقعی استکبار جهانی و رژیم سعودی، بحق صدای مردم ستمدیده و مظلوم یمن بوده و نقش بسزایی در کشف واقعیت و تبیین حقایق داشته است.

برنامه زنده و سیاسی «الیمن التصدی و التحدی» با بهره‌گیری از کارشناسان یمنی به مدت 50 دقیقه آخرین وقایع و اتفاقات روزانه حاصل از تجاوز عربستان سعودی به یمن را پوشش می‌دهد، این برنامه محصول گروه خبر و سیاسی شبکه عربی و آفریقایی معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما ست.

برنامه مذکور با تهیه‌کنندگی مشترک یعقوب نظام پور زمانی و جعفر دژم‌خو و اجرای مشترک احمد فتاح و محمد خاقانی است.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار