آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۰۳۰

آغاز داوری آثار جایزه مصطفی (ص) /اعلام جزئیات دوره‌های فرصت مطالعاتی

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) از ارسال آثار دانشمندان جهان در دور جدبد جایزه مصطفی (ص) خبر داد و گفت: به زودی داوری آثار آغاز خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدعلی عمرانی در نشست خبری پنجمین مسابقه دانش آموزی نور که امروز برگزار شد، هدف از این بنیاد را جمع‌آوری بازیگران علم و فناوری در سطح بین‌المللی و جهان اسلام عنوان کرد و افزود: بر این اساس فعالیت‌های ما در محور‌های اعتبار بخشی، شبکه‌سازی، هویت بخشی و استفاده از ظرفیت‌های علمی برنامه‌ریزی می‌شود.

وی برگزاری مسابقات نور را در راستای ظرفیت‌سازی علم و فناوری دانست و اظهار کرد: در دور جدید این مسابقات تلاش شده است بر روی موضوعات، ارتقای کمی و کیفی صورت گیرد.

عمرانی، برگزاری رویداد جایزه مصطفی (ص) را یکی از فعالیت‌های این بنیاد نام برد و یادآور شد: ما در حال دریافت آثار هستیم و به‌زودی داوری آثار آغاز خواهد شد.

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی ادامه داد: در این دوره از جایزه مصطفی (ص) تقاضا‌هایی برای میزبانی این رویداد از سوی برخی از استان‌ها و کشور‌های جهان اسلام به ما ارسال شده و ما بر اساس پروتکل‌ها و ضوابط موجود در حال بررسی هستیم که مراسم اعطای این جایزه در تهران باشد یا خارج از آن.

عمرانی اضافه کرد: ما به منظور بهره برداری از ظرفیت‌های ایجاد شده در طی ۱۰ سال برگزاری جایزه مصطفی (ص) در همکاری‌های متقابل مجامع علمی و فناوری کشور‌های اسلامی نه تنها بستری برای انجام تحقیقات فراهم کردیم، بلکه زمینه برای آشنایی با این ظرفیت‌ها فراهم شد و در این راستا اقدام به اجرای طرح فرصت‌های مطالعاتی کردیم.

وی با ییان اینکه این طرح با همکاری "کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی" (کامستک) است، یادآور شد: به زودی تعدادی افرادی برای فرصت مطالعاتی اعزام خواهند شد و باید بگویم این افراد در مرحله ارزیابی قرار دارند.

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) به سمپوزیوم استپ اشاره کرد و با بیان اینکه استپ ایجاد فضای همکاری و تعامل بین متخصصان و دانشمندان جهان اسلام است، افزود: این رویداد هر ساله در یکی از کشور‌های اسلامی برگزار می‌شود و طیف وسیعی از فرصت‌های همکاری مشترک پژوهشی و بستری برای بحث و تبادل نظر را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه کشور‌های ترکیه، پاکستان و اردن آمادگی خود را برای برگزاری این رویداد اعلام کردند، خاطر نشان کرد: با ملاقات‌هایی که با دبیرخانه D۸ داشتیم، استقبال خوبی از استپ داشتند و قرار است جایزه فناوری استپ در زمان نزدیکتری به جایزه مصطفی (ص) برگزار شود.

عمرانی با اشاره به ایجاد تبادل فناوری در این رویدادها، گفت: زمینه تبادل فناوری در جوامع اسلامی ایجاد شده، به گونه‌ای که اجرای کارآزمایی‌های بالینی یکی از تجهیزات حوزه سلامت با موافقت سه کشور هندوستان، عمان و پاکستان در سه بیمارستان اخذ شده است.

مدیر اجرایی بنیاد مصطفی (ص) با بیان اینکه برگزاری دور جدید رقابت کنز را در دستور کار داریم، گفت: دغدغه اصلی ما جذب و حمایت صنایع در این رویداد است تا در راستای رفع نیازمندی‌های بخش صنعت در این رویداد پاسخ داده شود.

وی حضور صنایع در این رویداد را زمینه‌ای برای بهره‌گیری از استعداد‌ها عنوان کرد و افزود: در دوره قبل یکی از بخش‌های بخش خصوصی در حوزه معدن حضور داشت که دستاورد‌های قابل توجهی به همراه داشته است.

عمرانی اضافه کرد: به منظور توسعه گفتمان علمی کافه‌های علم و فناوری را برنامه‌ریزی کردیم که در قالب آن گروه‌های دانشجویی به صورت داوطلبانه اقدام به ترویج علم و فناوری خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار