به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موسوی موحدی برگزیده کامستک در مراسم تجلیل از مقام علمی برگزیدگان کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری کامستک که هم اکنون در وزارت علوم در حال برگزاری است، گفت: جایزه علمی منجر به رقابتهای علمی در سطح ملی و بین الملی میشود.
وی افزود: موضوع مهم برای ارتقای علم و نوآوری تشکیل شبکه همکاریهای علمی برگزیدگان با همدیگر از اهمیت بسزایی برخودار است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: وزارت علوم در صورت امکان از تشکیل کانون برگزیدگان ایرانی کامستک در کشور حمایت میکند. دبیرخانه کامستک شورای علمی برگزیدگان کامستک را در صورت صلاحدید تشکیل خواهد داد تا مسائل علمی منطقه و کشورهای اسلامی در دستور کار قرار بگیرد.
موسوی موحدی ادامه داد: امکانات بسیار وسیعی در کشورهای منطقه و اسلامی موجود است تا هدایت، راهبرد و سیاست گزاری علمی برای آنها تعیین شود.
وی افزود: دبیرخانه پیشبرد علم و فناوری در جهان اسلام مستقر در دانشگاه تهران، بنیاد مصطفی، جایزه مصطفی، دبیرخانه جشنوارههای بین المللی خوارزمی، رازی، فارابی، ابن سینا و سایر جشنوارههای بین المللی و موسسات نهادی علم در کشورهای اسلامی و منطقه میتوانند پشتیبانی کنند.
در انتهای مراسم جوایز برگزیدگان مقام علمی و فناوری کامستک به موسویموحدی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران که رئیس مرکز تحقیقات بیوفیزیک و بیوشیمی نیز میباشد اهدا شد و همچینن از طرف شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام لوح تقدیری اهدا شد.قوانلو عضو هیت علمی دانشگاه شیراز دیگر برگزیده کامستک بود.