آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۱۴۳

روسیه: آمریکا به‌طور مستقیم در جنگ اوکراین دخیل است

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، آمریکایی‌ها مستقیماً در جنگ اوکراین دخیلند و رئیس جمهور این کشور نیز در این زمینه مسئولیت مستقیم دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، آمریکایی‌ها اذعان کرده‌اند که به‌طور مستقیم در جنگ اوکراین دخیل هستند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه اعلام کرد، معاون اطلاعات ارتش اوکراین در مصاحبه با روزنامه «تلگراف» انگلیس اعتراف کرده که حملات موشکی با استفاده از سامانه‌های دوربرد «هیمارس» با واشنگتن هماهنگ می‌شوند.

وزارت دفاع روسیه افزود: «تمام این‌ها به‌طور غیر قابل انکاری ثابت می‌کند که برخلاف آنچه کاخ سفید و پنتاگون ادعا می‌کنند، واشنگتن به صورت مستقیم در درگیری‌های اوکراین دخیل است».

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «در قبال تمام حملات راکتی که با تأیید کی‌یف علیه نواحی مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی در مناطق مختلف دونباس و دیگر نواحی که به کشته‌شدن شمار زیادی از غیر نظامیان منجر شده است، این دولت بایدن است که مسئولیت مستقیم دارد».

روز گذشته «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه از نابودی شش سامانه آمریکایی «سیستم توپخانه موشکی با تحرک بالا» موسوم به هیمارس در اوکراین خبر داد.

در حالی که بیش از پنج ماه از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین می‌گذرد، درگیری میان نیرو‌های روسیه و اوکراین در چند خط تماس ادامه دارد. نیرو‌های اوکراینی ادعا می‌کنند با استفاده از سامانه‌های هیمارس که ایالات متحده در اختیار آن‌ها قرار داده است پیشروی‌های روسیه را متوقف کرده‌اند.

«جان کربی» هماهنگ‌کننده روابط راهبردی در شورای امنیت ملی آمریکا اخیراً اعلام کرد واشنگتن ۲۷۰ میلیون دلار کمک نظامی جدید به اوکراین ارائه خواهد داد. بر اساس اعلام این مقام آمریکایی، این کمک‌ها شامل سامانه‌های موشکی جدید می‌شود. به گفته وی اوکراین در کمک‌های جدید، ۵۸۰ پهپاد از پنتاگون دریافت می‌کند و این بسته کمک‌های جدید شامل پنج سامانه موشکی هیمارس و پهپاد‌های فونیکس خواهد بود.

در پی تداوم ارسال این سامانه‌های دوربرد به اوکراین، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه چندی پیش اعلام کرد، اهداف جغرافیایی «عملیات نظامی ویژه» مسکو در اوکراین محدود به دونباس نیست. او گفت که اگر غربی‌ها همچنان به ارسال تسلیحات دوربرد به اوکراین ادامه دهند، این اهداف باز هم گسترده‌تر خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار